Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Příjemně napínavá podívaná v první polovině filmu by si skoro zasloužila 100% hodnocení, jenže současně s odhalením nepřítele přichází úpadek do naprosto standardní teenage vyvražďovačky s trapáckým monstrem coby vrahounem. Napětí, strach a atmosféra vyšuměly do ztracena, zůstal jen mírný nadprůměr s hořkou pachutí promarněného potenciálu. 60% ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Casto, kdyz padne v konverzaci otazka na filmy, zjistuji, ze spousta lidi je primo unesena vsemoznymi horory. Lekacky a duchariny, to je jejich. Tento zanr k mym oblibenym ani zdaleka nepatri, ale je dobre si udrzovat prehled. Proc to pisu, kdykoliv mi ale nekdo popisuje idealni horor, vyklada mi o tajemnu, o vecech, ktere do konce filmu nebyli poradne videt a o vecech, ktere by mezi nami ani byt nemeli jako duchove, demoni apod. Ani jednou se ale nikdo nezminil o ujecenych hereckach a stupidnich hrdinech, jejichz hlavni ulohou je zemrit. Tak proc se takove filmy porad toci? Jeepers Creepers je nastesti jeden z tech povedenejsich. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, smál jsem se těm situacím...nejde zařadit rychlost, nefunguje telefon..atd. Ale později jsem měl chuť se na ten film podívat znova a ono mně to bavilo. Nakonec po třetím podívání můžu napsat, že jsem dlouho neviděl něco podobného. Film se docela povedl, a já se divím, že jsem ho dříve tak nesnášel. CITÁT - To není člověk, smrad s tvých ponožek by ho zabil........ ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem horrorů a tak jsem koukal na tenhle kousek s menším zaujetím. Nebylo to ale zas tak špatné. Jen se nebylo čeho bát. Hlavní potvor byl sice děsivý a scénáristé ho pěkně schovávali skoro celý film. Vesměs je to ale lekací záležitost a těm já moc neholduju. Je to takový ten horror, při kterém vám partnerka rozbije hubu loktem, když zrovna usínáte, díky nějaké komické scéně plné krve. 55% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Já nevim no, na jednu stranu vcelku ujetina, na druhou stranu horor s docela fajn atmosférou. První půlka určitě lepší než ta druhá, ale v tý druhý se mi zase líbilo to, že se do akce zapojili i policajti a dostali taky slušně na prdel, že to nebylo jen klasicky turisti vs. tajemné neznámé. Solidní horor s trochu přepálenějším sci-fi nápadem. 55% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (28)

  • Po titulcích následuje krátká scéna s projíždějící dodávkou. (fisus)
  • V scéne s mačkami sa všetky mačky pozerajú cez okno, pretože bolo natreté tuniakom.
    (Marceloo)
  • Trish (Gina Philips) a Darry (Justin Long) jezdí ve filmu v Chevroletu Impala, ročník 1960. Démon "The Creeper" jezdí v Chevroletu COE z roku 1941 (Lumberjack)

Reklama

Reklama