Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jak jsem psal u svého velmi oblíbeného Vřískotu, vyděsím se snadno ;-) Je pravda, že jakmile se montrum ukáže, jde strach víceméně do háje, mně ovšem v druhé části filmu hodně zajímaly proměny toho zmetka. Víc mi lezly na nervy sourozenecké hádky obou hlavních postav. Ovšem na Kruh, Identutu nebo co tenhle film zdaleka nemá. Sedm z deseti. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sračkoidní horor.Ze začátku celkem slibně rozjetej film,ale paradoxně odhalení toho strašidýlka Emílka celou tu snahu poslal do kytek.Fakt směšná postavička.Navíc v tom hraje ten hulibrk Justing Long,takže otřes.Takže jediné co se v tomhle filmu je ten rozjezd a ta stará písnička Jeepers Creepers.Navíc hrající z gramofonu.Jinak velkej shit. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Strašidelné? Ano – do chvíle něž se hlavní obludka ukáže, pak už se není čeho bát. Charakterní postavy? Ano – dvě. Ostatní jsou samoúčelné. Dobré efekty? Ano – Hezká obluda. To je ale vše – mrtvoly jsou figuríny z vitríny obchodu s textilem. Příběh plný zvratů? Ano – napínavý začátek, v polovině filmu zvrat. Tuctová a nudná druhá polovina snímku a závěr, který všechno zazdil. Verdikt: Všeho půl a ničeho dost. Průměr. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi ošuntelý horor. Po obsahovej stránke jedna veľká zívačka. Súrodenci idú spolu autom domov k rodičom a po ceste narazia na čudného týpka ako dáva niečo do "tajomnej" rúry. Chlapcovi rupne v bedni a celkom nelogicky, miesto toho aby len informoval políciu, sa hrdinsky ide presvedčiť čo je vo veci, aj keď sa predtým z týpka skoro pokakal..... Potom dejová linka upadne do ešte väčšej nudy v štýle utekám pred niečím a nie a nie uniknúť. Z toho niečoho sa napokon vykľuje okrídlený dlhovlasý a zamaskovaný spevák ACDC s umelou maskou netopiera, ktorý má nad všetkými jasne navrch. Popravde, som rád, že mám tento pomerne známy horor už za sebou. O nič by som však neprišiel, keby som ho radšej vynechal. 35/100 ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, proč téměř vždy skončí tito vyvražďující šílenci kdesi uprostřed "rural" Ameriky. Neměli by efektivnější udělat si doupě s mrtvolami třeba v New Yorku? Sice je to tam určitě podkopané metrem a trubkami, ale určitě by se našlo místečko na šachtu, kterou by jezdily mrtvoly do nějaké temné komůrky. Rovněž by mě zajímalo proč v tomto žánru všichni dělají tak hloupá rozhodnutí jako "pojďme se podívat do toho tajemného domu na samotě" když je před chvilkou ohrožoval nějaký šílenec místo nalezení města, když auto stále jede a "pojďme pořád jet před tímhle řidičem" když do nich už párkrát najel a stačilo by na chvíli sjet ke krajnici, místa tam bylo dost, jak se stejně nakonec přesvědčili, když je z té silnice vytlačil. To druhé bych ale částečně omluvil panikou. Drobné plusy jako např. fakt, že ani hlavní postavy nejsou imunní vůči smrti, a fakt, že ani policejní sbor si s hororem ve filmu neporadil, v mých očích už tento komediální horor ale moc zachránit nedokáží. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (28)

  • Trish (Gina Philips) a Darry (Justin Long) jezdí ve filmu v Chevroletu Impala, ročník 1960. Démon "The Creeper" jezdí v Chevroletu COE z roku 1941 (Lumberjack)
  • Původní vůz BeatingU je v soukromém vlastnictví sběratele z Marylandu, který si ho schovává pro případné natáčení dalších dílů. (Mr. Filuta)
  • Film dostal název podle stejnojmenné písně z roku 1938, jejímž autorem je Johnny Mercer. (Terva)

Reklama

Reklama