Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Já nevim no, na jednu stranu vcelku ujetina, na druhou stranu horor s docela fajn atmosférou. První půlka určitě lepší než ta druhá, ale v tý druhý se mi zase líbilo to, že se do akce zapojili i policajti a dostali taky slušně na prdel, že to nebylo jen klasicky turisti vs. tajemné neznámé. Solidní horor s trochu přepálenějším sci-fi nápadem. 55% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, smál jsem se těm situacím...nejde zařadit rychlost, nefunguje telefon..atd. Ale později jsem měl chuť se na ten film podívat znova a ono mně to bavilo. Nakonec po třetím podívání můžu napsat, že jsem dlouho neviděl něco podobného. Film se docela povedl, a já se divím, že jsem ho dříve tak nesnášel. CITÁT - To není člověk, smrad s tvých ponožek by ho zabil........ ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po záplavě mnohdy nudných a sami sebe neustále recyklujících teenagerovských slasherech jsem byl mile překvapen. Ono sice nápad (okřídlené monstrum, probouzejících se každých 23 let) není nic moc extra novátorského, ale jeho ztvárnění a namaskování je parádní. Starej otřískanej náklaďák, trošku netypický konec, kočičí bába, "svatyně" monstra, útok na policejní stanici - skvělé scény. A Justin Long ukázal, že mu jdou i jiné než komediální postavy, tady se mi líbil dokonce víc, než v kejaké jeho komedii. Jo, tenhle film se mi hodně líbí a rád se k němu vracím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Trish a Darry moc sympatií nepobrali, a tak vcelku brzy je člověku jejich osud lhostejný. Ba co víc, s postupujícím dějem jsem se těšil, jak budou oba zmasakrováni. Podzemní místnost připomíná svatyni, která jakoby sem vpadla od Daria Argenta. Vrány, kočky a ti co nevěří, ale brzy zjistí, jak se mýlili. Scéna s policajty na noční silnici je jednou z nejlepších, byť ukázáno je toho co nejméně. Vůbec tenhle monstrhoror si na drsné gore příliš nepotrpí, i když nejen na létající hlavy dojde. Sází totiž více na atmosféru. Ač má moderní vizuál, příběhově je jak z osmdesátých let, což je fajn. Konec si rozhodně zaslouží pochvalu. Hodnocení ponechávám, ačkoli před lety jsem byl spokojenější....ovšem srovnáním s nejnovějším JC je tohle paráda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela slusnej horurek, ale urcite ne nejlepsi horor za poslednich 10 let. Nejvetsi problem filmu je zaporak, kdyz je videt jeho silueta nekde v dalce, je to celkem strasidelny, ale jakmile je videt v cely svy krase, je spis k smichu. Taky mi to cely prislo hodne levny, hlavne ty mrtvoly ve sklepe byli silene umely. Obcas to ma hodne slusnou a desivou atmosferu, obcas to nudi a obcas to je k smichu, takze 4*. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (28)

  • V scéne s mačkami sa všetky mačky pozerajú cez okno, pretože bolo natreté tuniakom.
    (Marceloo)
  • Herec, ktorý stvárnil Creepera, sa objavil na policajnej stanici aj bez make-upu, ako jeden z policajtov.
    (Marceloo)
  • Film vydělal při celosvětovém promítání v kinech téměř 60,000,000 dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama