Reklama

Reklama

Noční incident

  • USA Asylum Blackout (více)
Trailer

George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy nezaplatí. A tak pracují v kuchyni uzavřené psychiatrické léčebny, kde se léčí nebezpeční šílenci. Platí je slušně a je to úplně bezpečné... s pacienty vůbec nepřijdou do kontaktu. Jednou ale během děsivého hromobití těsně před večeří vypadne celý bezpečnostní systém, dveře cel se otevřou a šílenci začnou bloumat chodbami. Pomoc by měla dorazit velmi rychle. Bude to trvat jenom chvilku, takže musí trpělivě čekat... a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený horor. O Kuchařích někde v blázinci, ono to není ani moc poznat jestli je to basa nebo cvokárna ono to vyjde na stejno. Ono už to prostředí je samo o sobě hodně děsivé a atmosféra by se dala jen krájet. Stačí se podívat na to co vaří moc chutně to nevypadá. A když se pak podaří pár jedincům utéct, vše se neskutečně dramatizuje a začíná boj o život, jenže pomoc je v nedohlednu. A blázni jsou opravdu blázni, tak že šílí jak smyslů zbavení. A běda tomu kdo se jim postaví do cesty. Opravdu nechtěl bych tam dělat ani za nic. Na filmu je nehezčí ta ponurost ta atmosféra, která vás jen tak nepustí. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

V časopisu Cinema dostal tenhle horor 80%, a prý že je extra povedený. Bylo to docela zklamání, protože je to dost nudný, a ne zrovna originální film. Vzpoury v blázinci se vidí docela často, a tady to navíc ještě nemá pořádnou dějovou linku. A velké překvapení je, že se hlavní postava na konci zblázní taky? No, čekala jsem něco výraznějšího. Takže asi jedna hvězdička, za pár pořádně nechutnejch gore efektů, jinak je to fakt nuda. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tak toto vedle hororu ani neleželo! Půl hodiny se neděje nic, co by stálo za řeč. Pak v blázinci vypadne proud a je taková tma, že ikdyž se už přece jen něco děje, tak jsem to neviděl a jen mohl hádat kdo komu vlastně ubližuje a co mu vlastně dělá. Velmi nezáživný až nudný film malinko zachraňuje závěr (chroupání prstů), jinak by to byl jasný odpad. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

V momente keď vypadla elektrina, povedal som si "paráda a zase hovno uvidím". Našťastie baterky boli po ruke a každá brutus scéna bola dostatočne osvetlená. Keby nebola prvá polovica filmu toľko nudná (fakt niekoľko zbytočných scén) a celý film by bol postavený na hru mačiek s myšami asi by som jednu hviezdu prihodil. Tak to mi to vychádza na priemer. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Cítim sa sklamaná. Dej začína aj sa vyvíja pomerne slušne. Po zhruba pol hodinke, v ktorej len sledujeme bežný život kuchárov v blázinci nastane zvrat a začína sa boj o život. Mňa tento námet zaujal strašne a vďaka nemu som sa na film tešila. Pohybovať sa po blázinci, kde blázni nie sú pod zámkom - z tohto sa dá vyťažiť naozaj veľa. A teraz ako to bolo reálne - reálne sa pohybujeme vkuse v tme, čo nepokladám za výrazné mínus a v podstate chodby blázinca vďaka tomu pôsobili o niečo viac hrozivejšie. Sem-tam sa stretneme trošku s gore, ale fakt len trochu, väčšina násilnejších scén je skôr skrytá pred pohľadmi divákov. Čo sa týka hercov - na strane kuchárov to bolo ok, na strane bláznov mi neprišli dostatočne vyšinutí, chcela by som väčší extrém. Napriek týmto nezrovnalostiam sa mi však Incident veľmi páčil - kým neprišli (asi) 2 minútky pred koncom, a v nich sa to zvrtlo tak, že už sama neviem, či som to pochopila alebo nie.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Do role George byl obsazen Josh Dallas, který mohl začít natáčet už v listopadu 2010. Bohužel produkce musela termín začátku natáčení posunout na leden 2011, kdy už se Dallas kvůli pracovnímu vytížení nemohl zúčastnit a nahradil ho Rupert Evans. (Cheeker)
  • S. Craig Zahler napsal scénář už v roce 1995. (Cheeker)
  • Dva lidé na premiéře filmu na Toronto International Film Festival omdleli. (Cheeker)

Reklama

Reklama