Reklama

Reklama

Noční incident

  • USA Asylum Blackout (více)
Trailer

George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy nezaplatí. A tak pracují v kuchyni uzavřené psychiatrické léčebny, kde se léčí nebezpeční šílenci. Platí je slušně a je to úplně bezpečné... s pacienty vůbec nepřijdou do kontaktu. Jednou ale během děsivého hromobití těsně před večeří vypadne celý bezpečnostní systém, dveře cel se otevřou a šílenci začnou bloumat chodbami. Pomoc by měla dorazit velmi rychle. Bude to trvat jenom chvilku, takže musí trpělivě čekat... a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"COME HERE YOU LITTLE SQUEEKY PIG! ----------- Toto je taký filmový Outlast, avšak s príkrasami, aby to nevyzeralo moc šeredne a nevhodne, natočený pravdepodobne ešte predtým, než Red Barrels vôbec začali Outlast vytvárať. Keby to bolo naopak, dve hviezdy to nedostane. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Není čas ani na rychlovku. Znásilním tě později..." Později však nedošlo ani na sex, ani na strašení. Zpočátku nudné sociální drama o každodenní práci kuchařů ve cvokhausu se během noční bouře zvrtne v boj o život. Původní myšlenku, že půjde o inspiraci povídkou E.A.Poa, jsem brzy zavrhnul. Film na jedno podívání nabízí v poněkud nevyrovnaném tempu pobíhání kuchtíků a psychopatů chodbami blázince. Mrtví padají na obou stranách, nic vynalézavého však nečekejte. Víc než občasné gore zapůsobí nelidský řev za dveřmi jedné z cel. Konec spíše potěšil, ale z šedivého průměru snímek stejně nevytáhl. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

V momente keď vypadla elektrina, povedal som si "paráda a zase hovno uvidím". Našťastie baterky boli po ruke a každá brutus scéna bola dostatočne osvetlená. Keby nebola prvá polovica filmu toľko nudná (fakt niekoľko zbytočných scén) a celý film by bol postavený na hru mačiek s myšami asi by som jednu hviezdu prihodil. Tak to mi to vychádza na priemer. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film/kamera má velmi pěkný filtr, který dotváří atmosféru. Námět, kdy parta kluků pracuje v kuchyni léčebného ústavu pro psychicky labilní je klišoidní (myslím ASYLUM ne práci v kuchyni víme?), ale přesto lákavý - tutovka hororového žánru pokud se povede dotáhnout. První záběry pacientů a vydávání jídla jsou opravdu znepokojivé a povedené. Za takovou sbírku exotů by se nemusel stydět ani Forman. Tetelil sem se blahem a očekáváním! Bouřka, výpadek proudu a uvěznění v budově s chovancema. Opravdu velmi povedená zápletka. A ano, opět možná klišoidní, jenže dobře udělané a hlavně zábavné. Vše se pokazí v momentě, kdy vrchní dozorce požádá naši partu kuchařů o pomoc s odvedením chovanců do cel, jelikož ostatní bachaři jsou uvězněni v jiné části budovy. Chovanci jsou k bachařům opravdu nemilosrdní a mě docela mrzelo, jak dopadl vrchní bachař. Byl na chovance sice tvrdej, ale jako postava působil rozumně a sympaticky. Nutno podotknout, že naši kuchaři si také žádné srvítky nebrali. Obecně se druhá polovina filmu zvrhne o holý a velmi brutální a krvavý boj o přežití. Celkově se tento film velice povedl i když konec se nemusí líbit všem je opravdu brutální, nečekaný, ale zajímavý. P.S. To jídlo co tam kluci vařili vypadalo dobře. P.P.S Máte fazónu a figuru na to, hrát chovance ústavu? ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

V časopisu Cinema dostal tenhle horor 80%, a prý že je extra povedený. Bylo to docela zklamání, protože je to dost nudný, a ne zrovna originální film. Vzpoury v blázinci se vidí docela často, a tady to navíc ještě nemá pořádnou dějovou linku. A velké překvapení je, že se hlavní postava na konci zblázní taky? No, čekala jsem něco výraznějšího. Takže asi jedna hvězdička, za pár pořádně nechutnejch gore efektů, jinak je to fakt nuda. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Dva lidé na premiéře filmu na Toronto International Film Festival omdleli. (Cheeker)
  • Do role George byl obsazen Josh Dallas, který mohl začít natáčet už v listopadu 2010. Bohužel produkce musela termín začátku natáčení posunout na leden 2011, kdy už se Dallas kvůli pracovnímu vytížení nemohl zúčastnit a nahradil ho Rupert Evans. (Cheeker)
  • S. Craig Zahler napsal scénář už v roce 1995. (Cheeker)

Reklama

Reklama