Reklama

Reklama

Noční incident

  • USA Asylum Blackout (více)
Trailer

George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy nezaplatí. A tak pracují v kuchyni uzavřené psychiatrické léčebny, kde se léčí nebezpeční šílenci. Platí je slušně a je to úplně bezpečné... s pacienty vůbec nepřijdou do kontaktu. Jednou ale během děsivého hromobití těsně před večeří vypadne celý bezpečnostní systém, dveře cel se otevřou a šílenci začnou bloumat chodbami. Pomoc by měla dorazit velmi rychle. Bude to trvat jenom chvilku, takže musí trpělivě čekat... a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Super nářez. Přesně takhle má vypadat horor z blázince kde jediný zlo představujou magoři a žádná cesta ven. Blázni tam pobíhaj fakt jak šílený a dělaj různý prasárny, atmosféra je dusná v každý scéně a já se nenudil ani minutu protože se stále něco děje. Objeví se i pár nechutnejch gore efektů. Velmi dobrej film kterej je zde tradičně podhodnocen. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tak toto vedle hororu ani neleželo! Půl hodiny se neděje nic, co by stálo za řeč. Pak v blázinci vypadne proud a je taková tma, že ikdyž se už přece jen něco děje, tak jsem to neviděl a jen mohl hádat kdo komu vlastně ubližuje a co mu vlastně dělá. Velmi nezáživný až nudný film malinko zachraňuje závěr (chroupání prstů), jinak by to byl jasný odpad. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No já byl spokojenej jéje to bylo vončo...Hlavní hrdinové jsou rockové nehvězdy kteří se snaží být rockové hvězdy. Kromě koncertů které moc nesypou si přivydělávaj prací vskutku zábavnou...vařit ve cvokhausu plnym násilníků na to musíte mít jak říká Habera ty pravé rockové gule. No když vypadne proud a místní pacoši vyplivnou léky na uklidnění a rozhodnou se kuchtíky a spol nasekat do zítřejšího guláše tak našim hrdinům začínají krušné chvilky. Atmosféra je super násilné scény jsou fajn máme zde ukousnutý frňák, kuchtíka uvařeného na vlastním sporáku, maníka co mu nestačí si okusovat nehty a místo toho začal s prstama (což je krátkodobá zábava páč narozdíl od nehtů prsty nedorůstaj) a mnoho dalšího. Šílenci jsou správně šílení rockerští kuchtíci dobře vyděšení a nahánění po temném blázinci je fajn. Doporučuje devět psychoušů z deseti ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

George, Max a Ricky majú veľký sen. Chcú si založiť rockovú kapelu. Nakoľko ani jeden z nich nemá dostatočné financie, privyrábajú si ako kuchári v psychiatrickej liečebni pre obzvlášť nebezpečných pacientov. Jedného večera všetci traja ostanú na noc. V skorých ranných hodinách musia prebrať zásielku čerstvého mäsa. Nad ránom v celej budove vypadne bezpečnostný systém. Voľný pohyb po budove spôsobí medzi pacientmi davové šialenstvo. Vraždenie či mučenie sa pre nich stáva spestrením zábavy. Pre Georga, Maxa a Rickyho sa začína tvrdý boj o život. Napriek tomu, že režisér vybral veľmi vhodné prostredie na horor. Úlohu veľmi nezvládol. Dalo sa z toho vyťažiť rozhodne viac. Vo filme je veľmi málo zo žánru hororu. Atmosféra nič moc, v scénach kedy sa malo niečo ukázať, sa neukázalo. Napriek dobrej kamere a slušným hereckým výkonom padá tento film do podpriemeru. Len vďaka prostrediu a záverečným 15 minútam dávam dve hviezdičky - 45 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Že rockové máničky z rozpadající se kapely nenosí v kuchyni cvokhausu síťky na vlasy je vzhledem k budoucímu porušení pracovních a bezpečnostních předpisů zanedbatelný problém. Stejně tak říznutí do prstu při krájení masa.. Nalákal mě S. Craig Zahler podepsaný pod scénářem, ale až na drobné výjimky (černý hlídač nemusí mít při výpadku proudu paralyzér, protože je ve tmě zvýhodněn barvou pleti) je první půlka poněkud rozvleklá a nezachránila by ji ani přítomnost Zdeňka Pohlreicha, který by jim řekl, že trpět v práci není žádný umění. Když lunetici s vynechanou medikací začnou konečně řádit, dostane to pořádné grády a vám je jasné, že jeden sanitární den nebude v kuchyni stačit, ovšem na nápravu celkového dojmu to po tak dlouho trvající pasivitě nestačilo. Detaily na čelist Richarda Brakea byly impozantní. Taky jste si vzpomněli na Gigerovu slavnou stvůru..? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • S. Craig Zahler napsal scénář už v roce 1995. (Cheeker)
  • Dva lidé na premiéře filmu na Toronto International Film Festival omdleli. (Cheeker)
  • Do role George byl obsazen Josh Dallas, který mohl začít natáčet už v listopadu 2010. Bohužel produkce musela termín začátku natáčení posunout na leden 2011, kdy už se Dallas kvůli pracovnímu vytížení nemohl zúčastnit a nahradil ho Rupert Evans. (Cheeker)

Reklama

Reklama