Reklama

Reklama

Noční incident

  • USA Asylum Blackout (více)
Trailer

George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy nezaplatí. A tak pracují v kuchyni uzavřené psychiatrické léčebny, kde se léčí nebezpeční šílenci. Platí je slušně a je to úplně bezpečné... s pacienty vůbec nepřijdou do kontaktu. Jednou ale během děsivého hromobití těsně před večeří vypadne celý bezpečnostní systém, dveře cel se otevřou a šílenci začnou bloumat chodbami. Pomoc by měla dorazit velmi rychle. Bude to trvat jenom chvilku, takže musí trpělivě čekat... a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Šichta se nám povleče, než se kuchař upeče.“ Neuvěřitelně hnusná a depresivní budova psychiatrického ústavu. Ještě větší hrůza, než plzeňské kašny architeletekta Císlera, a to už je co říct! Tu budovu vídat denně, třeba jen z okna bytu, do měsíce je ze mě pacient a ve své cele štěkám na lustr. Kromě budovy s funkcionalistickou suicidální fasádou budily hrůzu též vykachlíkované interiéry, 100% uvěřitelnost příběhu a čtyři muzikální kuchtíci, s hereckými výkony jak z východoněmeckého porna 80. let. Hororové atmosféře prospělo i to, že producenti chtěli šetřit a tak, místo najímání komparzu pro role pacientů, prostě jen nechali v ústavu otevřít všechny cely. Taky na lécích se dost ušetřilo, během dvou dnů nonstop natáčení nikdo z bláznů nedostal ani lentilku, natož své prášky. Marně slintali a klepali na VÝDEJNÍ OKÉNKO: [][] Co je dnes k obědu? 1) Předkrm – rozmatlaný po skle. 2) Polévka – ze záhadné hlavy. 3) Hlavní chod – rybí kuchařovy prsty. Příloha - americké bramborové předloktí. [][] Připraví vychrtlý pacient, ozbrojený škrabkou na brambory a pletoucí si svázaného George s bramborou. Brrr. Richard Brake jako magor roku potěšil, výpadek proudu též. Bohužel, kvůli nastalé tmě byl kameraman v prdeli a my diváci s ním. Třikrát bliknu baterkou, na bezhlavé tělo ošetřovatele. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Nízko rozpočtová násilnost z prostředí psychiatrické léčebny…zní to dobře a dobré to taky je. V úvodu dílka tvůrci seznámí prostřednictvím osudů rockové kapely diváka s hlavními postavami. Ty tvoří právě rockeři a zároveň kuchtíci v psychiatrické léčebně, kde je jejich denní rutinou navařit kotel jídla a vydávat ho místním chovancům. Ovšem při jednom takovém běžném pracovním dni vypadne proud a peklo může začít. Divák je provázen po tmavých chodbách stísněné léčebny za doprovodu zdařilé filmové hudby a skřeků chovanců. Nikde ve filmu není specifikováno, zdali je léčebna pro nějaké extra násilníky, ovšem k obědu dostávají pár pilulí a to, co se pomalu rozehrává, značí, že nejspíš ano. Divák ukolíbaný velmi průměrným rozjezdem dostává doslova ránu kladivem do ksichtu a za doprovodu nějakého toho gore a krve do něj tvůrci perou pekelnou psychárnu končící sice trochu předvídatelně, ale stylově. Herci opravdu hrají, kratičká stopáž kromě úvodních sekvencí nedává prostor k nudě, chovanci z léčebny jsou sakra přesvědčivý a z personálu přežije jen ten nejsilnější a nejchytřejší. Potenciál jít totálně do extrému zde byl, tvůrci se dle mého drželi hodně při zemi, ale i tak vytvořili pořádně intenzivní krvavý flák, kterému dávám s klidným svědomím čtyři hvězdy. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

O filmu jsem něco četl před jeho vydáním a už tehdy mi došlo že to nebude více jak průměr, a měl jsem pravdu(z mého hlediska). Film naprosto ale naprosto nic nepřinese, je to typ filmu kterej se mi celkem líbil ale druhý den jsem vůbec nevěděl o čem je. Přeci jenom takovýhlech filmů je velká hromada. No čekal jsem aspoň že tu bude solidní masakr ale ten se taky nekoná, krev tu nijak moc není a gore tu není vůbec, takže v tomhle případě jsem byl poměrně neuspokojenej. Příběh je hodně jednoduchej takže nic co by mělo překvapit. Blázni a herci celkově mě ale poměrně překvapily, přišly mi dobře civilní a uvěřitelní. Celej film je takovej minimalistickej ale já si ho poměrně užil, jen bohužel tu není nic zapamatování hodného. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No já byl spokojenej jéje to bylo vončo...Hlavní hrdinové jsou rockové nehvězdy kteří se snaží být rockové hvězdy. Kromě koncertů které moc nesypou si přivydělávaj prací vskutku zábavnou...vařit ve cvokhausu plnym násilníků na to musíte mít jak říká Habera ty pravé rockové gule. No když vypadne proud a místní pacoši vyplivnou léky na uklidnění a rozhodnou se kuchtíky a spol nasekat do zítřejšího guláše tak našim hrdinům začínají krušné chvilky. Atmosféra je super násilné scény jsou fajn máme zde ukousnutý frňák, kuchtíka uvařeného na vlastním sporáku, maníka co mu nestačí si okusovat nehty a místo toho začal s prstama (což je krátkodobá zábava páč narozdíl od nehtů prsty nedorůstaj) a mnoho dalšího. Šílenci jsou správně šílení rockerští kuchtíci dobře vyděšení a nahánění po temném blázinci je fajn. Doporučuje devět psychoušů z deseti ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

V časopisu Cinema dostal tenhle horor 80%, a prý že je extra povedený. Bylo to docela zklamání, protože je to dost nudný, a ne zrovna originální film. Vzpoury v blázinci se vidí docela často, a tady to navíc ještě nemá pořádnou dějovou linku. A velké překvapení je, že se hlavní postava na konci zblázní taky? No, čekala jsem něco výraznějšího. Takže asi jedna hvězdička, za pár pořádně nechutnejch gore efektů, jinak je to fakt nuda. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Dva lidé na premiéře filmu na Toronto International Film Festival omdleli. (Cheeker)
  • Do role George byl obsazen Josh Dallas, který mohl začít natáčet už v listopadu 2010. Bohužel produkce musela termín začátku natáčení posunout na leden 2011, kdy už se Dallas kvůli pracovnímu vytížení nemohl zúčastnit a nahradil ho Rupert Evans. (Cheeker)
  • S. Craig Zahler napsal scénář už v roce 1995. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno