Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show s koňskou dávkou humoru od mistrů zábavy. (TV Prima)

Recenze (40)

patrikus 

všechny recenze uživatele

Musím dát za snahu jednu hvězdu, protože některý vtípek, historka, nebo host je mi sympatický... Nemůžu však sledovat pořady s umělým smíchem a asi bych se před lidstvem hodně styděl, kdybych musel někdy v takovém pořadu vystupovat. Finanční odměna je jediné, co účinkující motivuje k vystupování v Trampotách . Lituji pana Labudy... Lituji diváků, kteří na to chodí do divadla... ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Zábava by měla být univerzální a inteligentní humor by měl zasáhnout většinové publikum - přesně to, co se zde neděje. Novotný má tak specifickou cílovou skupinu, že je těžké do ni patřit. Museli byste být totiž debilní - asi podobně jako Novotného tragický syn. Jedna hvězdička za hosty - dnes například Petra Černocká. ()

Reklama

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Návrat spocenýho dinosaura, prskající jednu hovadinu za druhou... A aby toho nebylo málo, sekundujou mu v tom další podobný individua jménem Zounar a Kubec, jenž si "hrajou" na nějaký 4% tetky... Stačilo mi 5 minut a už jsem málem otvíral okno a posílal z něj televizi, která za to vlastně ani nemůže. Ještě, že jsem neviděl všechny ty trosky, který tam ještě účinkujou (Holubová, Pomeje a spol.), to už bych asi dneska papal kašičku v Bohnicích... Katastrofa!! ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Nalejme si čistého čůča: tohle je ten vůbec nejprimitivnější "zábavný" pořad, jaký hovNOVA dokázala vypudit na TV obrazovky. Ač existuje početná konkurence třeskutě nevtipných "šou", s moderátory nesympatickými tak, že se i z kachního žaludku stane nedobrovolný bulimik, obézní mrož Peťan Novotný a věčná buzna Marťa Zounar (+ několik dalších zoufalých existencí) veškeré rivaly showbyznysu s přehledem válcují svou trapností. A nezachrání to ani záběry do hlediště, kde sedí banda trestanců pod ozbrojeným dozorem (jinak si nedokážu vysvětlit, proč obecenstvo s hysterickým křikem neprchne ze sálu, v panice se ušlapávajíc u východu), se ztuhlými tvářemi, skelnými výrazy a občas se na povel nejistě, křečovitě zasmějí. Snad jsou to všechno brutální vrazi a nepolepšitelní recidivisté, kteří si tento zvláště krutý trest zaslouží. Já jsem nikoho nezabila, takže jsem po pár minutách nevěřícného zírání a snahy udržet pikantní sýrovou pomazánku ve svých útrobách s úlevou přepnula. Existuje jediné ještě horší zlo a tím jsou přímé přenosy z jednání Parlamentu ČR. Proto uděluji štědrých 0,01%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný bohužel nedokázal vystoupit ze svého stínu a tím postupně upadala i kvalita jeho pořadů. To co bylo vtipné v devadesátých letech, už se bohužel minulo účinkem, navíc začal opakovat stále stejné historky a to už prostě nebaví. Takže v tomto případě se už ani nedivím, že tohle hraničí s ODPADEM…Tu jednu dávám z lítosti nad jeho momentálním stavem… ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhá v divadle Palace. (Halloween9)

Reklama

Reklama