Reklama

Reklama

William a Kate: Kráľovský príbeh lásky je príbehom milostného vzťahu princa Williama, druhého v rade následníkov britského kráľovského trónu, a Kate Middletonovej, dcéry príslušníkov vyššej strednej vrstvy. William a Kate sa stretávajú na škole svätého Andreja v prvom ročníku uznávanej univerzity v Škótsku, kde bývajú na rovnakom internáte, obaja so zameraním na rovnaké predmety. Kým randili každý s niekým iným, stali sa z nich blízki priatelia, no veci sa začali meniť až na charitatívnej akcii, na ktorej predvádzala Kate priehľadné šaty, Wiliam ostal ohromený a odvtedy ju začal vnímať inými očami. Film opisuje radosti a strasti ich osemročného vzťahu, ktorý bol komplikovaný tlakom spoločnosti a médií. William bol rozhodnutý nespraviť rovnakú chybu ako jeho otec Charles, ktorý sa vzdal ženy, ktorú miloval, Camilly Parker Bowlesovou a oženil sa s Dianou Spencerovou, aristokratkou, ktorú mu vybrala jeho rodina. V rovnakom čase sa Kate Middletonová musela rozhodnúť, či je ochotná vzdať sa slobody a žiť ako princezná pod prísnych drobnohľadom a v intenzívnej, neutíchajúcej publicite, ktorá zničila Diane život. Potom, ako sa k sebe vrátili po vážnom rozchode, oznamujú William a Kate svoje zasnúbenie, ktoré bolo všetkými radostne prijaté. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

nopud odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím kdo mě štve víc, jestli média, která všem cpou neskutečně nudné a zbytečné informace o britské královské rodině nebo ty dementní davy, které jim to žerou. Tohle je prostě čirá sračka a označení sračka by tu mělo být ještě pod odpadem. Až se mi nechce věřit, že v demokratické Británii budou točit filmy, které se podobají dobrodružným filmům o Stalinovi. Myslím, že až se jednou televize Nova rozhodne natočit film o Ivetě Bartošové, vyjde to na stejno. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Příjemná a možná trochu přeslazená romance o tom, kterak si princ našel svou princeznu. Jenže já (včetně mých holek doma) mám královskou rodinu hodně rád. A proto se mi i tento film prostě líbil. PS: Dobrá byla pasáž v domě Kateiny rodiny. Já osobně bych byl velmi hrdý na to, že u mě doma byl na návštěvě sám člen královské rodiny. ()

Reklama

katuuuska 

všechny recenze uživatele

Svatba byla krásná, škoda že se to samé nedá říct i o tomto "pokusu" o film. Bylo tam pár (jedna, dvě maximálně) scén u kterých jsem se pousmála, ale zbytek nuda i přes docela zajímavý příběh, který mohl být zfilmovaný daleko líp. Jak už tu bylo zmíněno v jinym komentáři, pokud by se film bral bez tohoto reálného základu, byl by to odpad i pro mě. Ale musim uznat, že filmový William se mi líbí přece jenom víc. ()

Riverin 

všechny recenze uživatele

Film natočený čisto len s úmyslom zarobiť na svadbe Williama a Kate, a tak to aj vyzerá. Hneď je jasné že to celé bolo zbúchané narýchlo a každú chvíľu som si hovorila že nie je možné aby to celé v skutočnosti vyzeralo tak telenovelovo. Ale hlavní predstavitelia sa aspoň podobali (teda až na Williamove vlasy:). ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, čekala jsem.....horší. Vlastně to nebylo tak strašné. Ale jak už tu píší ostatní uživatelé, scénář příšerný! Nejhorší scéna byla, jak si Wiliam povídal se svým otcem. Co to je krucinál za herce?? Jeho další větu jste mohli předpovídat a bohužel tam byly všechny....Na druhou stranu, hlavní ,,hrdinové'' s velice podobali Willovi a Kate. A ještě ke konci. Tvůrci zřejmě potřebovali natočit film bleskovou rychlostí, proto se mi zdá závěr filmu useknutý. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • V Anglii byl film vysílán v den svatby prince Williama a Kate. (AngelusCZ)
  • Matku Kate (Camilla Luddingto) hraje Serena Scott Thomas, která si již dříve zahrála princeznu Dianu ve filmu Diana: Her True Story (1993). (R´Hell)

Reklama

Reklama