Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reese se pokouší zjistit více o Finchovi a jeho osobním životě. Zároveň pracuje na případu finančního analytika Henryho Pecka. Zjistí, že muž pracuje v utajení a je expert přes bezpečnost. Krátce poté, co ho Reese pozná, je Peck obviněn z držení drog a přijde o práci. Finch s Reesem pátrají, kdo za komplotem stojí, a navíc se Henry stane terčem elitních vládních zabijáků. Finch konečně odhalí pravdu - Henry je na stopě jejich superpočítači. Podaří se mu mladíka přesvědčit, aby pátrání zanechal a s novou identitou odjel pryč. Reese poodhrne roušku Finchova soukromí, najde Grace, kterou Finch kvůli její bezpečnosti opustil. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rees se tentokrát snaží zachránit život muži se kterého se vyklube analytik NSA, který se navíc snaží odhalit "stroj" a jeho tajemství... Proto se ho snaží zabít... Nakonec se jim to podařilo... Navíc se odhalí další tajemství z minulosti Finche vč. jeho bývalé partnerky... No uvidíme co se nově stane, ale dle konce nic dobrého :( ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....tak traja elitní agenti so samopalmi strieľajú po Reesovi ....a on ozbrojený len pištoľou strieľa do nôh.....inak tá naháňačka za strojom a všetko okolo...dosť sa to .......nedramatizuje..... ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama