foto

Marc Menchaca

  • nar. 10.10.1975 (43 let)
    San Angelo, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 #Like
Every Time I Die
2017 Kde je Kyra?
Smartass
Weightless
2016 Ace the Case
Muscle
2015 Reparation
2014 Knives
She's Lost Control
2013 Reservoir
This Is Where We Live
2011 Black Jack (TV film)
2010 True Blue (TV film)
2009 Poslední letní den
2005 Intervention, The
2004 Pevnost Alamo
2003 Screen Door Jesus
2002 Příběh z prérie 2 (TV film)

TV seriály

2019 Manifest (TV seriál)
Estimated Time of Departure (E16)
Hard Landing (E15)
Upgrade (E14)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Rachel, Jack and Ashley too (S05E03)
2018 Ozark (TV seriál)
The Gold Coast (S02E10)
Stag (S02E04)
The Sinner (TV seriál)
Part VI (S02E06)
Part V (S02E05)
Part IV (S02E04)
další epizody (4)
MacGyver (TV seriál)
Wind + Water (S02E21)
2017 Ozark (TV seriál)
Coffee, Black (S01E09)
Nest Box (S01E07)
Book of Ruth (S01E06)
další epizody (7)
The Son (TV seriál)
Death Song (S01E04)
2016 Quarry (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Vyhlídka s pokojem (S04E12)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Push the Pain Away (S02E22)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Wingwoman (S03E09)
Ospalá díra (TV seriál)
Čas běží (S02E18)
Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (No. 21): Conclusion (S02E10)
Luther Braxton (No. 21) (S02E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hasiči a policajti (S06E04)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
A Chick Who Can Hang (S02E03)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Bad Decisions (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vnitřní záležitost (S15E04)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Není dobrých skutků (S01E22)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dům v Gettysburgu (S02E06)
Vůně nového auta (S02E04)
Stav nezávislosti (S02E03)
další epizody (4)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
Treme (TV seriál)
Na sestupu (S02E03)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část druhá (E12)
Odhalení nula: část první (E11)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zázemí (S06E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinné hodnoty (S08E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 #Like

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace