foto

Elizabeth Marvel

  • nar. 27.11.1969 (48 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Land of Steady Habits
2017 Easy Living
The Meyerowitz Stories (New and Selected)
Velký dar
2016 The Congressman
The Phenom
2015 Food
2014 A Most Violent Year
Happy Baby
2013 Blink (TV film)
2012 Bourneův odkaz
Královský víkend
Lincoln
2011 Někde dnes večer
2010 Božská extáze
Goldstar, Ohio
Opravdová kuráž
2009 Láska a jiné kratochvíle
Psí rok
2008 Kytara
Po přečtení spalte
Rakeťáci
Synecdoche, New York
2005 Dying Gaul, The
2000 Ten Hundred Kings

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Paean to the People (S07E12)
All In (S07E11)
Clarity (S07E10)
další epizody (12)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Amerika na prvním místě (S06E12)
R jako Romeo (S06E11)
Dům s vlajkou (S06E10)
další epizody (12)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 49 (S04E10)
Chapter 46 (S04E07)
Chapter 45 (S04E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Misunderstanding (S17E12)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
The Gift of the Magi (S02E05)
Fear and Trembling (S02E04)
další epizody (5)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 39 (S03E13)
Chapter 38 (S03E12)
Chapter 37 (S03E11)
další epizody (12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Karma (S04E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Criminal Pathology (S17E02)
Devil's Dissections (S17E01)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 24 (S02E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spousal Privilege (S16E08)
Producer's Backend (S16E03)
American Disgrace (S16E02)
další epizody (6)
2013 Betrayal (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Tremors (S02E10)
Lovci zločinců (TV seriál) - a.z.
Dead Reckoning (S02E13) - a.z.
Prisoner's Dilemma (S02E12) - a.z.
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legitimate Rape (S14E18)
2012 Newsroom (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Firewall (S01E23)
Není dobrých skutků (S01E22)
Zákon džungle (S01E20)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
Twenty-Five Acts (S14E03)
2011 Lights Out (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Bonbónová země (S02E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savior (S11E14)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde je doma? (S01E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
Ve službách FBI (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Jackie Jormp-Jampová (S03E18)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2009 Earth 2100 (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace