foto

Elizabeth Marvel

  • nar. 27.11.1969 (50 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Swallow
2018 The Land of Steady Habits
2017 Easy Living
Meyerowitzovic historky (nový výběr)
Velký dar
2016 The Congressman
The Phenom
2015 Food
Peacock Killer
2014 Happy Baby
Válka bez pravidel
2013 Blink (TV film)
2012 Bourneův odkaz
Královský víkend
Lincoln
2011 Někde dnes večer
2010 Božská extáze
Goldstar, Ohio
Opravdová kuráž
2009 Láska a jiné kratochvíle
Psí rok
2008 Kytara
Po přečtení spalte
Rakeťáci
Synecdoche, New York
2005 The Dying Gaul
2000 Ten Hundred Kings

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
Black Box (S02E04)
False Horizon (S02E03)
Grounded (S02E02)
další epizody (4)
2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
Manifest (TV seriál)
Upgrade (S01E14)
Vanishing Point (S01E12)
2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
Zpátky ve hře (S07E11)
Vyjasnění (S07E10)
další epizody (12)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Amerika na prvním místě (S06E12)
R jako Romeo (S06E11)
Dům s vlajkou (S06E10)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spellbound (S18E18)
2016 Domek z karet (TV seriál)
49. kapitola (S04E10)
46. kapitola (S04E07)
45. kapitola (S04E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Terrorized (S18E01)
A Misunderstanding (S17E12)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
The Gift of the Magi (S02E05)
Fear and Trembling (S02E04)
další epizody (5)
Domek z karet (TV seriál)
39. kapitola (S03E13)
38. kapitola (S03E12)
37. kapitola (S03E11)
další epizody (12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Karma (S04E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Criminal Pathology (S17E02)
Devil's Dissections (S17E01)
2014 Domek z karet (TV seriál)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsada manželů (S16E08)
Mladé hvězdičky (S16E03)
Americká ostuda (S16E02)
další epizody (6)
2013 Betrayal (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Tremors (S02E10)
Lovci zločinců (TV seriál) - a.z.
Odpočet (S02E13) - a.z.
Kdo je kdo (S02E12) - a.z.
Ve službách FBI (TV seriál)
Controlling Interest (S05E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legitimate Rape (S14E18)
2012 Newsroom (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Firewall (S01E23)
Není dobrých skutků (S01E22)
Zákon džungle (S01E20)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
Twenty-Five Acts (S14E03)
2011 Lights Out (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Bonbónová země (S02E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savior (S11E14)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde je doma? (S01E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Jackie Jormp-Jampová (S03E18)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2009 Earth 2100 (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky