Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Film, pro který se přívlastek ,,milý" přímo nabízí. Je to jedna z těch romantických komedií, u které sice po celou dobu tušíte, jak to celé asi dopadne, ale sledujete to s přiblblým úsměvem a bavíte se dost na to, aby ani ten očekávaný konec nikterak celkový dojem nezkazil. Tento nenápadný snímek si tak rozhodně získal mé sympatie a mohu ho jenom doporučit. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Roztomilá "stydlivá" romantika ve francouzském podání, která dokázala mnohokrát rozkošně pobavit. Čokoládový nátlak na chuťové pohárky je jen přičítán k dobru. Benoît Poelvoorde a zejména skvělá Isabelle Carré - jejichž procházka v dešti (grimasa Isabelle Carré je odzbrojující) či jedno z nejoriginálnějších vyznání lásky, mě dostaly do kolen - jsou zásadním úspěchem této, sice nenáročné, ale velmi sympatické komedie. Za mě palec nahoru! ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tady se sešlo hned několik faktorů dohromady. Velmi jednoduchý a přitom kouzelný příběh, dokonale vybraní hlavní herečtí představitelé a také zcela dostačující délka filmu. Francouzi opět zaváleli a již poněkolikáté dokázali, že v jednoduchosti je krása a natočili moc milou komedii, která je sladká a lahodná, jako ta nejlepší čokoláda na světě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie o dvou nesmělých lidech v pozadí továrny na čokoládu. Benoít Poelvoorde opět perfektní a role mu byla šitá na míru ( scéna v restauraci highlight). " Můj otec měl strach ze všeho- Z daňových poplatníků, z nukleární války, z globální situace ve světě, ze zákazníků, z nemocí i jejích léčení !!!) Pro fanoušky Francie povinnost. 80% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Máte problém se ženami? - Ano, děsí mne! '' ------- Venku mrzne, po několika dnech mlhy mráz vše nádherně obkreslil krásnými krystalkami ledu. Bíle orámovaná krajina ostře kontrastuje s oslepující modří sluncem prozářeného prosincového nebe. Je posdlední den roku 2016 a já nevěděl co si doma pustit. A tak jsem sáhl po Lásce s vůní čokolády. Třeba mně to trochu vnitřně zahřeje řekl jsem si. Navíc romantický film jsem neviděl už delší čas a ani filmovému válečníkovi to čas od času neuškodí, ba právě naopak. A upřímně, byl jsem okouzlen. Film je nekutečně milý, hřejivý a příjemný. Jako by jste si dali šálek horké, voňavé sametové čokolády. A ačkoliv ve filmu vlastně o tu čokoládu ani moc nejde, navodí vám pocity jako by jste ji měli v ústech. A to nejen ve chvílích, kdy se ve filmu čokoláda konzumuje. Chvilku je to sladké, chvilku hořké, chvilku je chuť rafinovaná a chvilku jde až do trpka... Děj se výborně rozpouští jak plátek čokolády na jazyku a nikde nic nechybí ani nepřebývá. Každopádně vám garantuji, že se budete celý film culit a ústřední dvojici budete držet palce jak nikomu jste už dlouho nedrželi. A tu chuť na čokoládu, tu pochopitelně dostanete také! Nemohu jinak, tohle byla prostě klasická milá francouzská (belgicko) komedie. Nádhera! Po včera viděné Válce Roseových učiněný balzám na duši! :-) Dávám za 5 čistých košil. * * * * * ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama