Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Recenze (100)

xpaja 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u nějaké komedie tak nepobavil. Některé scény jsou vyloženě k popukání. Hlavní představitelé byly vybrání naprosto dokonale a do svých rolí se skvěle hodí. Příběh je sice jednoduchý, ale strašně hřejivý a milý, navíc díky kratší stopáži nezačne ani trochu nudit. Nic na plat, francouzi komedie stále umí a málodko jim v tomto žánru může konkurovat. Někteří tu tento film srovnávají s http://www.csfd.cz/film/4085-cokolada/, ale ty filmy se nedají srovnávat. Jediná paralela je v té čokoládě. A jako u skutečné čokolády je ta francouzská a belgická mnohem lepší než americká. Dávám --- == 80% == --- . ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Film o trapných situacích, u kterých jsem se necítil trapně, jak to většinou ve filmech bývá, ale smál se od ucha k uchu. Francouzi prostě umějí a nebojí se u takhle banálního příběhu pořádně střihnout. Výsledkem je příjemná hodinka s výbornou ústřední dvojicí. Benoît je prostě týpek, ale ani pro mě neznámá Isabelle Carré za ním nezaostává. ()

Gortyna 

všechny recenze uživatele

Režisér Améris je machr. Viděl jsem od něj Příběh Anny a teď tohle. Oba vynikající. Půl hvězdy ubírám, protože Poelvoorde vypadá spíš jako chlípník než pětačtyřicetiletý panic, a druhou půlku, protože se chová tak nemožně, že jako příslušník mužského pohlaví jsem se propadal hanbou. ()

Mimon 

všechny recenze uživatele

Krásně odpočinková komedie s nádechem dosti vyjímečné romantiky. Přesto tomu něco málo do páté hvězdičky chybělo. Každopádně jeden z těch lepších zamilovaných filmů. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

velmi povedená komedie, řekl bych typická francouzská nezávislá produkce. O dvou lidech, které to k sobě nezastavitelně táhne, ale jejich extrémní nesmělost je jim velkou překážkou, aby se spolu opravdu více sblížili. Z jejich nesmělosti těží tento film svůj humor a musím říct, že jsem se několikrát s chutí nahlas zasmál, speciálně scéna v restauraci stojí za to. Svěží a vtipné dílko, které si rád někdy zopakuju ()

CaptNemo 

všechny recenze uživatele

Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemůžu najít žádný důvod, proč dát méně než 5 hvězdiček. Nejen pro všechny příznivce Amélie z Montmartru skvělá ukázka toho, že když se film ze starého kontinentu povede, může se jít Hollywood se všemi obřími rozpočty schovat. ()

Dvojirakri 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná romantická komedie se dvěma mimózními hrdiny. Velmi vhodné je mít při sledování něco sladkého po ruce, čímž se snímek nezdá být úplně nejzdravějším... Ale jednou za čas proč ne! ()

stepma 

všechny recenze uživatele

Citová nevyrovnanost byla nakažlivá. Miloučká romantická komedie s báječnou hudbou a milými hlavními hrdiny. ()

durkes 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo zo slabšieho súdka ako romantickej gastronómie, tak aj gastronomickej nesmelej lásky......dosť veľká nuda......... ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem omylem shlédl (byť zrychleně) stejnojmennou německou srágoru. Pak tohle, což je nepoměrně lepší, hlavně díky Isabelle Carré  která mě na film nasměrovala (Děti z mokřin). Tihle dva (Angelika a Jean-René) jsou vzorově nesmělí, ale léčí se. Sice se nevyléčí, ale navzájem si pomůžou. Navíc oba zbožňují čokoládu. ()

Reklama

Reklama