Reklama

Reklama

JAM BON - agent odmocnina z 007: ZLATÉ PRSY

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2009, 5 min

Režie:

Jan Veselý

Obsahy(1)

Snímek pro soutěž Palace Kamera 2009 na téma "James Bond", agent 007. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Ve vší počestnosti se kaji a omlouvám se všem zarytým fanouškům pana Veselého, kteří se mnou věrně sledovali pravidelný cyklus Mozková obrna a jiné neřesti. Při průletu přehledem jsem zjistil, že už osm děl tohoto výjimečného tvůrce jsem poctivě zhodnotil a okomentoval a ke zdolání kompletní jeho filmografie mi zbývá ještě sedm kousků. Rozhodně to nevzdávám a pokračuji dál napříč vlastní sebedestrukcí. Upřímně, za tu dobu, co jsem našeho lobotomika naposledy podrobil analýze, uběhl už měsíc a já se tak nějak ze všech těch děsivých hrůz a nočních můr oklepal. Navíc, tento počin má v názvu PRSY a cokoliv co má v názvu prsa, nemůže být úplně na piču! Mám rád prsa. Miluju prsa. Mám prsa radši víc, než svoji mámu. I její prsa mám radši než ji. V podstatě celé dny jen sedím poblíž laptopu, lačně posečkávám a jakmile se někde na netu zjeví jakákoliv zmínka, nebo byť jen zdánlivý náznak prsou, okamžitě beru do ruky ptáka a jdu zkoumat každý zpropadený attometr příslušného tělesa, jen abych si mohl následující hodinu slintat na atlasovou vestu. Často se mi teda děje, že z původní zdánlivé kozy se při bližším průzkumu stává neoperovatelný nádor na hlavě indického soustružníka, nicméně polykám suchou slinu a hledání potenciálních bradavek pokračuje. A takhle to mám vlastně i s nechtěně odhalenýma kalhotkama. Samozřejmě nejsem vybíravej, mě vzruší prakticky vše, jak růžový tanga dvanáctiletý lolitky zbrocený poševním hlenem, tak XXL bombarďáky emeritní válečné švadleny po čtyřdenním mejdanu na festivalu dechovek. Takže mě v tomto snímku nemohlo překvapit absolutně nic, ani kdyby ty kozy byly debilní, postižený, homofobní, nebo úplně k hovnu. Prostě nic! A světe div se... Vzhledem k nutnosti užití nadměrného množství vulgarismů, jinotajů a vzteklého blábolení, nebudu tento snímek nikterak komentovat, a to v rámci zachování duševního zdraví svého a svých čtenářů, včetně neprznění morální výchovy mládeže a jiných malých pičusů. Vlastně dětí. Pokud jste sami na ty PRSY zvědavi, není nic jednoduššího, než to okusit na vlastní prsy. Uživatel Shakers vám v komentáři nabízí link na YT a při té příležitosti bych rád okomentoval jeho velmi specifické hodnocení, které činí devět (slovy devět) procent. Jak k tomu výsledku došel? Který složitý matematický vzorec mu vyflusl takové číslo? Dostal by snímek deset procent, když by se ukázalo, že Honza není úplně zdráv? Zneužíval otec Honzu sexuálně? Používal u toho lubrikant? Nebo mu ho tam vrážel na prasáka? Pozorovala je u toho máma? Když ji zezadu klátil strejda? Otázky, samé otázky... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsem stupidní masochistické vemeno, flagelant, postiženec morálním debilismem a toto si evidentně zasloužím. Jaká to zvrácená část mé vymaštěné duše mne to jen nutí sledovat další a další výrony syfilitické mysli Jendy Hihňavého? A pozor - oproti jeho ostatním defekátům má tento kvalitu němého filmu z období, kdy ještě nebyl vynalezen! Proto dávám jednu hvězdinku a odcházím se hystericky umlátit smíchy někam do polí. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne sorry ale fakt uz nemam silu videt nic dalsiho od tohoto cool tvurce pana Veseleho tahle sracka mne totalne dorazila chtel bych mit nekdy povoleni zabijet opravdu bych si to pral ()

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak fekálního a nevtipného jsem už dlouho neviděl. Jasný, člověk taková videa musí brát s rezervou, ale tady bohužel... ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

To mi řekněte, jak může někdo natočit dvacet filmů úplně bez pointy. To musí být dar. Buď od boha, nebo od Černobylu. (955.) ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Zastřelit, pověsit, rozčtvrtit, přehodnotit prasatům, utopit, uškrtit, vypíchnout oči, vyrvat nehty, napíchnout na kůl, ukřižovat, zbičovat, natáhnout na skřipec, upálit a pak všechno znova! ()

Kmotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Hehehe... To jsem se zase pobavil. Zatím po Zataženém větru to nejhorší od mistra Veselého. A to je co říct! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pěkná scéna, jak se Bon rozplácl o přehradu, se divím, že to ta přehrada vydržela! Jinak je to od autorů nezodpovědné, točit podobnou bžundu zrovna na takovém místě, co kdyby se ta přehrada smíchy rozsypala? ()

Reklama

Reklama