Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejdriv bych chtela zminit vyber hercu do hlavnich roli - tech dvojcat. Uzasny charismaticky typy, kteri se do filmu skvele hodily. Fajn je i atmosfera a napad se slozitejsim vztahem sourozencu-dvojcat. Celkove je ale film podle meho nazoru dost nedoladeny (vyzkum, lepsi uchopeni detektivovych zazitku). Nekteri mali kluci jsou fakt spratci a muzu rict, ze bych rozhodne nechtela delat chuvu temhle dvema ptackum :) ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zneklidňující atmosférou prosáklý snímek, pohrávající si s myšlenkou psychické provázanosti dvojčat. Úvodní ruleta je parádní, bohužel žádný další výrazný moment již nenastane. Scénář, ačkoli svým způsobem velmi originální, se utápí ve fádnosti a nenaplní svůj potenciál. Pochválit ale musím bravurní technickou stránku i herce. J.A. Negret mě rozhodně zaujal. ()

Reklama

StrYke 

všechny recenze uživatele

Skvělá myšlenka (horory s dvojčaty nevyhledávám) se stoprocentní realizací. Herci (především potom samotná dvojčata) odvádějí úžasný výkon, atmosféra je deprimující a některé záběry jsou obzvláště vydařené. Přesto ale bohužel musím hodnotit lepším průměrem (přibližně 3,5 hvězdičky), protože samotný film je bohužel nevýrazný a za pár dní mi název Seconds Apart nebude říkat nic. Jako jednohubku ale můžu jenom doporučit ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z tých lepších hororov tohtoročného horrorfestu, o dvoch bratoch - dvojčatách, ktorí vraždia pomocou telepatie. Námet sa mi zdal celkom zaujímavý, ale najviac by som pochválil herecký výkon charizmatických bratov, lepších hercov ani nemohli vybrať. Vrážd však bolo málo a neboli nijak výnimočné. Prílišná pozornosť sa venovala detektívovi, ktorému bolo jasné, že sú vinní, ale nemohol im nič dokázať. Tam boli dosť zdĺhavé scény vypočúvania, a flashbacky týkajúce sa jeho mŕtvej manželky boli podľa mňa úplne zbytočné. Záver nepokazili, dokonca nás čaká jedno maličké prekvapenie. Na jedno pozretie fajn. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nebudem rozoberať kolísavú úroveň AfterD , pretože neexistuje séria , ktorá by nemala v batohu " slabší článok " ( je 1no , aké médium ). Nebudem tiež rozpisovať neoriginálny telekinetický scenár. 1iné , čo ma odchytilo , boli Edmund / Gary , ktorých spoľahlivo z2kovala farba očí a ostatné slušne spracovali vizážisti. Obligátne finále nezaskočilo ( prečo by aj malo ). Výtka k tomu fire infernu , ale ak máš voľnú 90minútovku , ktorú potrebuješ zavraždiť - tak smelo do toho. K dispozícii je kopec silnejších zívačiek. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno