foto

Louis Herthum

  • nar. 5.7.1956 (60 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cadaver
2017 LAbyrinth
2016 Be Afraid
San Patricios
The Night Stalker
2015 Truth
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Cheesecake Casserole
Inventing Adam
The Last Exorcism Part II
2011 Seconds Apart
2010 Cesta do hlubin země Prométhea (TV film)
Circle of Pain
Poslední vymítání ďábla
Souboj s podsvětím
Tekken
2009 I Love You Phillip Morris
Open Road
V elektrizující mlze
12 kol
2008 American Violet
Anakonda
Mutants
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
Racing for Time (TV film)
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Mlha
Pride
Ruffian (TV film)
2006 Na jeden večer (TV film)
Red Ridge
Road House 2
2005 Vyvolávači deště
2002 Now You Know
2001 Duch podsvětí
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1991 Columbo: Vražda škodí zdraví (TV film)
1990 Velké tažení (TV film)
1984 Louisiana (TV film)
1982 Hračka

TV seriály

2017 Chicago Med (TV seriál)
Generation Gap (S02E20)
Training Day (TV seriál)
Blurred Lines (E08)
2016 Longmire (TV seriál)
The Judas Wolf (S05E04)
Westworld (TV seriál)
The Well-Tempered Clavier (S01E09)
Trompe L'Oeil (S01E07)
The Stray (S01E03)
další epizody (5)
2014 Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Ospalá díra (TV seriál)
Nepostradatelný muž (S01E12)
Stalker (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Strašidelné domy (S01E06)
2013 Longmire (TV seriál)
Natural Order (S02E11)
The Road to Hell (S02E04)
Unquiet Mind (S02E01)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
Pilot (S01E01)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Strážce pořádku (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace