foto

Louis Herthum

  • nar. 5.7.1956 (62 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 City of Lies
I Still See You
Ve spárech ďábla
2016 Be Afraid
San Patricios
The Night Stalker
2015 Truth
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Cheesecake Casserole
Inventing Adam
The Last Exorcism Part II
2011 Seconds Apart
2010 Cesta do hlubin země Prométhea (TV film)
Circle of Pain
Poslední vymítání ďábla
Souboj s podsvětím
Tekken
2009 12 kol
I Love You Phillip Morris
Open Road
V elektrizující mlze
2008 American Violet
Anakonda
Mutants
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
Racing for Time (TV film)
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Mlha
Pride
Ruffian (TV film)
2006 Na jeden večer (TV film)
Red Ridge
Road House 2
2005 Vyvolávači deště
2002 Now You Know
2001 Duch podsvětí
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1990 Velké tažení (TV film)
1984 Louisiana (TV film)
1982 Hračka

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)
Lucifer (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E26)
Westworld (TV seriál)
Les Écorchés (S02E07)
Phase Space (S02E06)
Virtu e Fortuna (S02E03)
Chicago Med (TV seriál)
When To Let Go (S04E02)
Chicago Fire (TV seriál)
Going to War (S07E02)
2017 Downward Dog (TV seriál)
Lost (E08)
Old (E06)
Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Training Day (TV seriál)
Padouch nebo policajt (E08)
Chicago Med (TV seriál)
Generation Gap (S02E20)
Narcos (TV seriál)
Follow the Money (S03E03)
2016 Westworld (TV seriál)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Optický klam (S01E07)
Zběh (S01E03)
další epizody (5)
Longmire (TV seriál)
The Judas Wolf (S05E04)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Fugitive Number One (S06E11)
2014 Stalker (TV seriál)
Manhunt (E03)
Temný případ (TV seriál)
Strašidelné domy (S01E06)
Ospalá díra (TV seriál)
Nepostradatelný muž (S01E12)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
2013 Longmire (TV seriál)
Natural Order (S02E11)
The Road to Hell (S02E04)
Unquiet Mind (S02E01)
Pomsta (TV seriál)
Truth: Part 2 (S02E22)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
Pilot (S01E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
další epizody (7)
Kriminálka New York (TV seriál)
Reignited (S09E01)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pomsta (S06E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neklid (S09E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovci tornád (S10E03)
2010 Obhájci (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Na správném místě v nesprávný čas (S01E03)
Za branou (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2003 JAG (TV seriál)
Bojovník Webb 1. část (S08E24)
Pas de Deux (S08E23)
2001 JAG (TV seriál)
Nejasná zpráva (S07E05)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1989 Hardball (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace