foto

Louis Herthum

  • nar. 5.7.1956 (61 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cadaver
2017 LAbyrinth
2016 Be Afraid
San Patricios
The Night Stalker
2015 Truth
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Cheesecake Casserole
Inventing Adam
The Last Exorcism Part II
2011 Seconds Apart
2010 Cesta do hlubin země Prométhea (TV film)
Circle of Pain
Poslední vymítání ďábla
Souboj s podsvětím
Tekken
2009 I Love You Phillip Morris
Open Road
V elektrizující mlze
12 kol
2008 American Violet
Anakonda
Mutants
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
Racing for Time (TV film)
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Mlha
Pride
Ruffian (TV film)
2006 Na jeden večer (TV film)
Red Ridge
Road House 2
2005 Vyvolávači deště
2002 Now You Know
2001 Duch podsvětí
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1991 Columbo: Vražda škodí zdraví (TV film)
1990 Velké tažení (TV film)
1984 Louisiana (TV film)
1982 Hračka

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)
Westworld (TV seriál)
Journey Into Night (S02E01)
2017 Downward Dog (TV seriál)
Lost (E08)
Old (E06)
Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Training Day (TV seriál)
Blurred Lines (E08)
Chicago Med (TV seriál)
Generation Gap (S02E20)
2016 Westworld (TV seriál)
The Well-Tempered Clavier (S01E09)
Trompe L'Oeil (S01E07)
The Stray (S01E03)
další epizody (5)
Longmire (TV seriál)
The Judas Wolf (S05E04)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Fugitive Number One (S06E11)
2014 Stalker (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Strašidelné domy (S01E06)
Ospalá díra (TV seriál)
Nepostradatelný muž (S01E12)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
2013 Longmire (TV seriál)
Natural Order (S02E11)
The Road to Hell (S02E04)
Unquiet Mind (S02E01)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
Pilot (S01E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
další epizody (7)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace