Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

VOD (1)

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo úplne iné ako prvá časť čo beriem ako malé bezvýznamné plus. Čakal som zdĺhavú nudu s niekoľkými ľakacími scénami, ale kupodivu scenár je celkom zaujímavý už od začiatku a prakticky neustále sa niečo deje, takže film nemá kedy nudiť. Po vizuálnej stránke je to celkom fajn, efekty sú slušné a atmosféru to má tiež. Stále však ide o priemerný horor, ktorý Vás až tak nevydesí. Film stál okolo 9 mil. $ čo nieje málo na podobné filmy a keď si porovnám niekoľko oveľa lacnejších, originálnejších hororov výsledný efekt, alebo skôr chyba bude asi niekde inde. 50% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Klasický případ "sequelu", který s původním filmem nemá absolutně nic společnýho, jen si skrz jinou značku chce pojistit úspěch. Duchové z Georgie však působí oproti těm z Connecticutu mnohem víc nedočkavěji: divákům se zbrkle ukazují hned od první minuty a už se nepřestanou srát do každého druhého záběru. Někoho sice může těšit velká spousta lekaček, ale film tím zákonitě ztrácí na překvapení a atmosféře. Na druhou stranu je to hezky natočený, má to pěkný masky a kupodivu ani FX nejsou vyloženě průser. Navíc závěrečná třetina pak slušně graduje. Takže nakonec za tři, i když s odřenýma ušima. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Táto dvojka nenadchne, ale ani neurazí. Stopáž je trošku dlhšia, no tempo má dosť dobré, vďaka čomu sa divák nenudí. Od prvého momentu sme v kontakte s duchmi - v rámci týchto videní sa prelínajú silnejšie a slabšie momenty. Nedá sa povedať, že by film niekedy pôsobil trápnym dojmom, skôr by som povedala takým rozprávkovým - nepokladám to za extrémne výrazné negatívum. Príbeh je viac-menej priamočiary, hoci si zachováva aspoň štipku tajomstiev. Príjemné herecké obsadenie aj prostredie - na jedno pozretie to celkom ujde. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

S jedničkou to nemá nic společného ... A rozhodně jednička byla lepší, zajímavější, napínavější a především kvalitnější. Dvojka sice neříkám, že by to byl průser a že by se jednalo o nějakou sračku, tak to ani ne. Hororové scény byly celkem průměrné. Ale co už ani to průměrné nebylo, tak to byly ty (občas) hrůzné amatérské herecké výkony! 40% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Sice se v tomhle fláku pořád něco děje, ale celkově to působí vetchým a nikam směřujícím dojmem. Paranormální schopnosti jsou už jen uhnilou třešničkou na okoralém dortu. Casting je ale celkem sympatickej. Jinak to v dnešní době funguje snad jen na co nejméně náročné diváky hororu. Na mě už bohužel ne. 2* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Chad Michael Murray řekl v rozhovoru, že pro roli se rozhodl z důvodu, že je založen na skutečné události a že si muže zahrát strážnika, který má manželku a dceru, že nikdy nehrál na tak vysoké úrovni. (ARI50)
  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)
  • Příběh je založen na skutečné události rodiny Wyrick z Ellerslie, Georgia. (ARI50)

Reklama

Reklama