Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu značný pokles na kvalitě. Ano zpracování celkem jde, ale jakékoli strašení, či mrazení nějak nebylo. Po celé stopáži filmu je samé lek, ted' se máš leknout atd, což postupně přestává bavit, jelikož je to bez atmosféry a nějakého překvapení z neznáma, což mi zde hodně chybělo. Ale i přes tyhle chybičky, to přece k úplnému zahození není. 50% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

No to byla opravdu doslova hrůza! Oproti jedničce posun o polovinu dolů. Docela dobrý potenciál s kterého se stalo nemastné béčko bez jiskry.. Herecké obsazení také žádný zázrak až na milou Abigail Spencer! Vsuvky duchařských vidin hodně odfláknuté! Pár scén tu bylo dobrých, holčička zmizí do kopky, hlavní bubák, nitě z krku sestry.. ale zbytek byl spíše k smíchu! 45% ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem společný jen název. Jinak celkem podařenou duchařinu sráží do průměru hrozná předimenzovanost snímku. Všeho je prostě až moc. Flashbacky, různě barevné filtry, tuny duchů (a to je u duchů co říct!) a lekaček, že se všechno stane po hodině tak fádní, že rozuzlení příběhu nijak nevynikne. No ale jsou i horší. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprostá krávovina, která nemá s pořádným hororem nic společného.. Děj je dost na prd a jediné, co má podkreslovat tíživou bububu atmosféru jsou záběry duchů, kteří se bezmyšlenkovitě plíží kolem.. Závěrečná pointa byla jasná asi po 10 minutách filmu.. S jedničkou má spojitost jen první část názvu.. Na tohle koukat je fakt ztráta času.. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Táto dvojka nenadchne, ale ani neurazí. Stopáž je trošku dlhšia, no tempo má dosť dobré, vďaka čomu sa divák nenudí. Od prvého momentu sme v kontakte s duchmi - v rámci týchto videní sa prelínajú silnejšie a slabšie momenty. Nedá sa povedať, že by film niekedy pôsobil trápnym dojmom, skôr by som povedala takým rozprávkovým - nepokladám to za extrémne výrazné negatívum. Príbeh je viac-menej priamočiary, hoci si zachováva aspoň štipku tajomstiev. Príjemné herecké obsadenie aj prostredie - na jedno pozretie to celkom ujde. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Heidi Wyrick (Emily Alyn Lind) je obdařena od svých 18 let darem vidět a komunikovat s dušemi mrtvých. Všechno začalo roku 1989, kdy se rodina přestěhovala do Ellerslie. (ARI50)
  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)
  • Na začiatku filmu sedí mama na posteli a v kúte miestnosti vidí ducha. Pri zábere na jej tvár vidno, že ma červené oči a tečú jej slzy. V ďalšej scéne, keď vojde jej dcéra do izby, má už oči normálne a suché. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama