Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Britský břitký sitcom Life‘s Too Short, jejímž hlavním hrdinou je Warwick Davis, zobrazuje hrdinův "normální" život . Warwick provozuje agenturu pro hledání práce pro lidi malého vzrůstu, jako je on sám, a nejen proto si valnou část práce přenechá. Sekundují mu Ricky Gervais a Stephen Merchant, kteří seriál zároveň režírovali. (JackieBliz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád britské seriály. Black books, It crowds, nebo Misfits jsou výborné záležitosti. Ovšem GervaisMerchantsův přístup mi nejde vyloženě do noty. Námětově zajímavé - rozhodně, ale že by to oplývalo zábavou se říct nedá. Spíš je to taková "životopisná" sonda do Warwickova života. Přesněji mě nesedí tento druh místy špatně mířeného a prázdného humoru. Jednotlivé díly jsou kvalitativně dost rozdílné. První dva jsou na 4*, zbytek je slabší. Zábavné momenty tam sice jsou, ale pro mě jich není mnoho. Nejlepší je snad Warwickova asistentka, ten tupý výraz a pohled je fakt velmi uvěřitelný + lákavé camea (Depp, Neeson, Carell...). ()

TaxiDriver 

všechny recenze uživatele

Bez znalosti Office a Extras do jisté míry nefunkční, spousta fórů počítá s tím, že divák je s nimi obeznámen. Ale paradoxně z Life's Too Short budou nejvíc nadšení lidi, který nemají Gervais&Merchant universum tolik nakoukaný, protože nejde o The Office Meets The Extras, ale o jejich pořádnou vykrádačku, ať už jde o podobné charaktery: Warwickův natvrdlý účetní je jak Merchant z Extras, nová sekretářka je variace Maggie, celá scéna s Liam Neesonem je převzatá z Office. Si říkám, že to celé rovnou mohlo být mockumentary o Gervaise, jediné funkční fóry stejně jsou, které naráží přímo na jeho osobu a na kult zbožnosti, které v UK a nyní i v US má. Přeci jen už jsme to viděli dvakrát, jak se loser snaží být úspěšný, copak není čas reflektovat to, jaké je to být úspěšný a oblíbený, vždyť Gervaisův blog teď není o ničem jiném.____P.S: Miluju lidi, co hodnotí po první epizodě. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc sem tomu neveril, ale nakonec to byl gigantickej naklad. V dokumentarnim stylu natocena komedie, kde se jakoze zaznamenava zivot jednoho ne prilis znamyho herce. Spousta vtipu je zalozena na tom, ze je Warwick trpaslik, ale tak nejak to nepusobi stylem "podivejte, mame trpaslika", ale spis ve stylu, ze se musi potykat s kazdodennima problemama. To je ale furt jen tak tretina serialu, taky to stoji na vedlejsich postavach. Mame tu neskutecne dutou sekretarku, ktera jeste dutejs vypada, super vymastenyho ucetniho, kterej se Warwickovi neustale posmiva a dvojku Merchant - Gervais, ktery tu slouzi Warwickovi jako takovy radci a neskutecne je otravuje, kdyz za nima chodi. A samozrejme tu je i par hvezdnejch camei, z kterejch me nejvic zaujal Neeson, myslejici si, jak umi skvele vypravet forky a Depp, pouzivajici Warwicka pro svuj vyzkum. No ale to nejzasadnejsi tu je, ze je Warwick neskutecnej looser a kreten, kterymu ale clovek i tak musi fandit. Co muze, to svojim ignorantstvim posere, bez problemu dokaze kohokoliv nasrat a vetsinou nejhur dopadne on. Vysledek je naprosto spickova komedie se sympatickejma hercema, genialnima hlaskama a bohuzel zatim jen sedmi dilama. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemné pokoukání u něhož jsem se nedokázal zbavit dojmu, že jde o kopírku staršího Extras. Nejenom, že se o nejzábavnější části zase starají hostující stars (Neeson, Depp, Carter, Carell), ale najdou se i totožné postavy (nahlouplou kamarádku vystřídala tupá sekretářka) a celkový pocit ze seriálu je zkrátka podobný. Warwick Davis se nerozpakuje, dělat ze sebe nejnepříjemnější a nejnamyšlenější hvězdičku na zemi, což se za chvilku začne zajídat a místy to je až na facku. 3,3* _____p.p.č.: Byl bych pro minisérii s producenty Gervaisem a Merchantem v hlavních rolích - ti dva mají mezi sebou super chemii! ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Když jsem si pustila první díl, aniž bych věděla co to vlastně je, jestli je to teda dokument nebo co to je, tak mi málem vypadly oči z důlků :D Chci říct, že Office ani Extras jsem neviděla a možná proto mi přijde trpasličí život Warwicka Davise mimořádně povedený. trailer ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Warwick Davis vlastní agenturu pro herce malého vzrůstu i ve svém skutečném životě. (lehkoživka)
  • Název Life's Too Short vymyslel Warwick Davis. (lehkoživka)
  • Nápad na fiktivní dokument vznikl během natáčení seriálu Komparz (od r. 2005), ve kterém si v 9. epizodě 2. série zahrál i Warwick Davis. Davis vyprávěl Gervaisovi a Merchantovi historky ze svého života, např. jak si při nakupování v supermarketu musí pomáhat mopem nebo jak se ho lidé chtějí dotknout pro štěstí. Gervais s Merchantem v nich viděli obrovský komediální potenciál. (lehkoživka)

Reklama

Reklama