Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cory (Devon Gearhart) potrebuje zohnať lieky pre svojho malého brata, a tak prichádza do obchodu tehotnej predavačky Maly (Moon Bloodgood). Do obchodu práve vstupuje policajný dôstojník McCain (Q'Orianka Kilcher) s expresnou zásielkou. Tesne za ňou stojí tmavé auto, z ktorého sa vykláňa Junkshow (Anthony Anderson). Vtom sa do križovatky vrúti taxík agenta Clyda (Christian Slater), ktorý ihneď upúta pozornosť okolostojacich bezdomovcov - Doka (Christopher Walken) a Browna (Jordan Prentice). Životy všetkých sa v momente úplne zmenia. Alebo nie? (koba)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (19)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Čistá indie amatérčina, ktorá nadväzuje na obľúbené puzzle mozaiky, kde samozrejme nesmie chýbať automobilová nehoda. Čiže nízkorozpočtovejší Amores Perros a na úrovni trebárs 11:14 či Go. Mne tento štýl rozprávania nesmierne sedí, mám rád americkú nezávisláčinu a rád sa pozerám na príbeh z perspektívy viacerých postáv. Tu je ale obohatený o istý originálny prvok, kedy sa veci zrazu začnú dosť nečakane meniť. Čaká nás aj nejaké to morálne posolstvo, ale je podané vkusne bez zbytočnej melodrámy. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

"Do čerta, ty si ich všetky zožrala? Chutia mi sladkosti. Vieš čo chlape? Vyložíme tú tučnú riť už tu." Sympatický pokus o napodobení spletitého klubka nití zvaného Crash vyvrhl na světlo boží NĚCO, co má do rovnováhy prezentované Ying a Yang daleko. Jednotlivé povídačky jsou kvalitativně nevyvážené, obzvláště story s rozumbradou Slaterem bylo tak zajímavé, že jsem si mezitím dal do pořádku svou elektronickou poštu, přičemž jsem seriózně uvažoval nad puštěním čtvrtečního Prostřeno!. Už jste se někdy při konzumaci čehokoliv kousli do dutiny ústní? Bolí to jako svině! 60% ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není tak špatné jak říká hodnocení, kdepak. Na druhou stranu to není ani nijak geniální. Zajímavý experiment skrze několik POV charakterů, povinná autonehoda za kterou by byl samotný Iñárritu hrdý, neskutečně krásná Alexa, Tick Tock mučení a nápaditý zvrat na konci, který jsem popravdě nečekal. Na druhou stranu je to vše neskutečně amatérsky natočené, ne všechny příběhy jsou dostatečně zpracované a kriminální zápletka, navíc tak absurdního rázu působí nadbytečně a směšně. Objektivně bych to měl hodnotit třemi hvězdami, jednu však přihodím, třebaže vlastně jen za Kilcherovou a Prenticeho. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Tak tady asi se svým hodnocením půjdu hodně proti proudu, takhle nízké hodnocení jsem tu teda nečekal. Ale chápu ho, myšlenka klonování Ježíše z Turínského plátna a skutečnost, že závěrečný "mindfuck" není divákovi vůbec vysvětlen, k tomu může být dostatečným důvodem. Na druhou stranu já beru film jako takový zajímavý experiment. Líbilo se mi rozdělení filmu na sekvence různých lidí a jejich pohledu na dění událostí. To sice není úplně originální nápad, ale často se nevidí. Kamera mi trochu připomínala Ayerovu Patrolu, což rozhodně není špatná věc, a vidět Christophera Walkena jako bezdomovce bylo k nezaplacení. Za mě 4*. Haters gonna hate (a přeju jim, aby se taky kousli zevnitř do tváře). ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Tieto filmy sa mi páčia. Výborné zaujímavé postavy, sympatické aj nesympatické, herci poriadne snaživí, dokonca aj Kristián Skejter si išiel vo svojej úlohe obe kozy zodrať. Prentice a Walken sú parádna dvojka. Jediné čo ma trochu vytáčalo bola Fueiša so svojim hryzkaním, ale nakoniec sa z nej tiež dačo vykotilo. Samozrejme, niektoré veci by bolo treba dotiahnuť, budete namietať, ale aj v tom je čaro týchto lacnejších semibusterov. A na konci si môžete vybrať, či to bol happyend. Záver: Ježiša netreba klonovať. Treba žrať veľa čokolády, vy tučné rite. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Junktown (Anthony Anderson) má ve filmu dvě zbraně. Jedná se o poniklovanou brokovnici Mossberg 500 Cruiser a v současnosti ve většině USA zakázaný poloautomat Intratec TEC-9 (nechvalně známý např. ze střelby na střední škole v Columbine). (KM Phoenix)

Reklama

Reklama