Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý voice-over Briana Coxe, který filmem provází, hezké animované předěly a parádní dojímavá hudba jsou věci, které sice zaujmou, ale v kombinaci s filmem absolutně nefungují. Je to prostě příliš amatérsky natočené, s divnou kamerou, nulovou postprodukcí obrazu a slabými hereckými výkony. Snaží se to být poetické, ale spíš je to na sílu sentimentální až otravně melodramaticky ukňourané. Za mě to dohromady dobře nefunguje. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Páni, kdo by to řekl že Kanada umí urobit takovou krásu. Toto je bezkonkurenčně nejlepší kanadský horor, který jsem viděl a asi se poohlédnu i po dalších hororech z této země. Skutečně si nestěžuji, toto jsem u hororů už hodně dlouho neviděl. Děj mě zaujal, pro někoho až moc dlouhá stopáž mě také nevadila a postavy, no škoda mluvit - úžasné. Je to naprosto to, co jsem chtěl, krásné vyprávění z dob Občanské války, které prostě musí vidět každý, kdo se trochu nebojí zombie apokalypsi. Bohužel se celkový dojem blíží k čtyřem hvězdám. Ale Kanada zabodovala Hodnotím 80% ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Uaaaaa, originální film se zombíkama. A přitom jsou jsou ty potvory ze staré školy, pomalé, blbé, tak jak to má být. Hlavní hrdina přemýšlí, exteriéry parádní, dokonce i uspokojivé vysvětlení celé situace, legenda na pozadí, ve které nic neskřípe, no prostě každý zombiefan musí u filmu poposedávat nadšením... bohužel nejen nadšením. Kdyby se film podařilo tak o půl hodiny prostříhat, vůbec by mu to neuškodilo a dostalo by to celých pět nakažených generálských hvězd. Takhle za tu místy opravdu zbytečnou rozvleklost jde jedna dolů. V každém případě, tenhle výtvor žadoní o další pokračování. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídne vyrozprávaný príbeh o zombiekoch v dobe "Tenkrát na západe". V napätí vás zrejme viac udrží húkajúca kanvica na vodu do kávy, ale presto všetko tento film mal svoje čaro. Je to akési dobrodružné rozprávanie príbehu jedného muža, ktorý putuje krajinou potom ako stratí celú rodinu a píše denník o tom čo ho všetko postretlo. Nečakajte klasický zombie horor, lebo toto je presne podľa "označenia" v prvom rade dráma a nie La horde či Rec. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Laciný film s lacinými herci a scénařem. Co mě dokáže naštvat, je to, když herci, kteří mají představovat osoby žijící v 19. století, zvlášť muži kteří prošli válkou, mají krásné bílé zuby. Také mě mrzelo, že můj oblíbenec Stephen Mc. dostal tak malou roli a že tak lacině umřel. Děj je vskutku jednoduchý až předvídatelný, skoro až trapný. Herecké výkony nevyvážené. Ale jedinné po tomto shlédnutí vím, a to, že bych určitě dokázal zahrát zombie potvoru... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama