Reklama

Reklama

Rodina v ohrožení

  • USA Crash Site (více)

Obsahy(1)

Daniel Sanders žije pouze svou prací a díky tomu pomalu, ale jistě ztrácí svoji rodinu. Jeho manželství se dostane do problému a tak se Daniel rozhodne vzít svou ženu Ritu, dceru Frances a jejího přítele Matthewa na dovolenou. Během dovolené se Daniel s Ritou vydají na několik dnů kempovat a doufají, že si užijí romantiku. Dojde k nehodě, oba jsou zraněni, bez telefonů a začíná boj o přežití... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní thriller o jednom rodinném výletě, který je nejen místy značně nudný, ale i plný nelogických situací, dialogů a vůbec celého chování všech představitelů příběhu. Ono ani ty herecké výkony nestojí zanic. Námětově také nic originálního. Kdyby alespoň to zpracování bylo na úrovni, ale bohužel. Sledování tohoto ponurého snímku je totální ztráta času. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Chyběla mi trochu nápaditost v boji rodičů s přírodou. Vlastně se to omezilo především jen na vlky. Jiné vzrušující okamžiky tam nebyly. A já čekal právě, že půjde o tohle především. Určitě nejde o špatný film, ale někdy trpí svou ukecaností a výskytem některých cliché. Jde spíš o film na nedělní odpoledne a ne do prime timu. Ještě mě zarazilo, že film z roku 2011 je vysílán ve formátu 4:3. Slabé 3*. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Daniel a Rita Sandersovi (Sebastian Spence a Charisma Carpenter) prožívají manželskou krizi. Aby své manželství zachránili vyjedou si i se svou dcerou Frances (Katie Findlay) a jejím novým přítelem Matthewem (Steven Grayhm) na chatu do hor, kde se chcou věnovat jen sami sobě. Daniel má však problémy v práci a v ruce má neustále mobil nebo počítač. Rita proto vymyslí výlet do lesů se stany a spácaky a po cestě mu vyhodí mobil z auta. O chvíli později mají naneštěstí nehodu a oba manželé jsou najednou vydáni napospas drsné přírodě a hladovým vlkům...Film působí hodně televizně a na nic jiného se taky nehodí. Manželé, kteří bojují s přírodou o přežití, to už tu bylo hodněkrát, tentokrát s hodně slabým akčním koncem a debilním záporákem. Tvůrci taky mohli vymyslet jiné nebezpečí než jen vlky a jednoho malého pavoučka. 45% ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tv barrandov mě oklamala svou upoutávkou na horor Rodina v ohrožení, v níž byli vlci před útokem a boj o přežití. Říkal jsem si, že to nemusí být vůbec špatné, avšak opak se stal pravdou, což film se projevil jako rodinný dobrodružný film, kde vlci byli jen chvíli a jinak se jednalo zcela o něco jiného. Totální píčo...ne, řeknu slušně. Hloupost. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Dovedu si představit, že Charisma Carpenter tohle měla domluvené ještě před Expendables, kde měla roli nejistou. Takže doufám, že tohle bude poslední sračka, kterou natočí. Tenhle televizně vypadající film je koukatelný, ale pokud už máte nějaký ten film zasebou, tak si budete připadat, že něco takového už jste viděli hodněkrát, ale nikdy ne tak špatně zpracované. Druhá hvězdička, že se aspoň nehoupala kamera a měla slušný filtr. Tady už to nejde moc vychválit. Snad jen za levné verze Johnyho Galeckiho v roli badguye a mladší a ne tak levné, ale zato méně vyvinuté Madeline Zima s hezčím obličejem. :D ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama