foto

Keith MacKechnie

  • nar. 31.5.1955 (65 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Láska na talíři (TV film)
Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (TV film)
2018 Frozen in Love (TV film)
Hailey Dean Mystery: 2 + 2 = Murder (TV film)
Poslední semestr
2017 Christmas Getaway (TV film)
Marry Me at Christmas (TV film)
Moonlight in Vermont (TV film)
Obraz lásky (TV film)
2016 A December Bride (TV film)
Unleashing Mr. Darcy (TV film)
2015 Asteroid zkázy (TV film)
Family for Christmas (TV film)
R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
The Unauthorized Melrose Place Story (TV film)
Ukradená dcera (TV film)
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
Pachuť zrady (TV film)
2012 Deník malého poseroutky 3
Mateřská posedlost (TV film)
Rádio Rebel (TV film)
2011 Falešné přátelství (TV film)
Rodina v ohrožení
2010 Growing the Big One (TV film)
Paní Zázračná na Manhattanu (TV film)
Pouto mlčení (TV film)
2009 The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2008 Duel Frost/Nixon
2005 Duck
Sight for Sore Eyes, A
2002 Simone
Temný stín nad L.A.
2001 Carman: The Champion
Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
2000 Hra o výkupné
Unshackled
We Married Margo
1998 Emmino přání (TV film)
1997 Childhood Sweetheart? (TV film)
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
Soukromé očko
1995 She Fought Alone (TV film)
1994 Pontiakem k měsíci
Zóna úniku
1993 Evening Class (TV film)
Srdcová trojka
1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even
Haló, tady Shirlee
Přímý přenos z cely smrti (TV film)
Teror v L.A.
1991 Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Marťani, jděte domů
1989 Singapore Harbor
Vánoční prázdniny

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Nightmare at 30,000 Feet (S01E02)
2015 iZombie (TV seriál)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Hibbing 911 (S10E08)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Garrett Stillman (E12)
Arctic Air (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Outbreak (E03)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Děti jsou naše budoucnost (S05E06)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ahoj, holčičko (S04E13)
2005 Cuts (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Nový život (S08E01)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Tribunál (S06E19)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
Západní křídlo (TV seriál)
Commencement (S04E22)
2001 Advokáti (TV seriál)
The Case of Harland Bassett (S05E20)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Andělé a balony (S02E13)
1997 Between Brothers (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
Travels with Andy (S02E13)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Good Advice (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Roomies (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky