Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Divím, se že já jako Jediný z hororových fanoušků dávám filmu s popiskem Drama/Horror 4 hvězdy! To byl pro mně Absolutní Atmosférický Nášup! Tady platí pravidlo za málo peněz Hodně Muziky !! 3 neznámí lidé se sejdou v chatě uprostřed Ničeho.. Snaží se utéct, hledají všechny možné způsoby, ale marně.. at se vydají doprava, doleva,rovně či dozadu pořád dojdou na stejné Místo. Postupem času začínají zjištovat, že mají hodně věci společných, a že tady nejsou jen zcela Náhodou! Byl jsem napjatý celých 90 minut, protože to byl tak nepředvídatelný Film, že jsem musel být neustále v pozoru a přemýšlet, aby mi nic neuniklo! Je to Film pracující s RetroSpekcí..Který mně bavil mnohem více než Looper či Uvězněni v Čase! Fakt Překvápko ! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přesně ten druh filmu, k jehož výrobě člověku postačí pár kamarádů před i za kamerou a hlavně dobrý nápad. K ději se toho bez spoilerování mnoho napsat nedá - prostě celkem dobrá mysteriózní konverzačka o několika málo postavách a jedné chatě... Asi už po pěti minutách jsem měl za to, že pointa je mi úplně jasná, ale nakonec to přeci jen bylo ještě trochu jinak, než jsem si myslel. Každopádně na extrémně nízkorozpočtovou režisérskou prvotinu slušná práce. Jen kdyby kameraman nedostal ke konci asi desetiminutový záchvat epilepsie. A kdyby jistá dcera jisté hnědooké brunetky a jistého pana Cohena nebyla modrooká nordická bloncka s árijskou bradou jako Brad Pitt, na takovýhle detaily jsem totiž fakt hodně citlivej... Jinak z těch několika málo herců a hereček mě nejvíc bavil mladý Eastwood, který chvílemi vypadal jako Kouďák ze Step By Step. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost a i když je fakt, že z toho má člověk pocit, že leccos už někde nějak viděl, rozhodně to není ztracený čas, sympatičtí herci, v rámci možností postav i logické uvažování, narážky na Pacmana, Deliverance a Mika Myerse rozhodně zalahodí uchu. Atmosféra je parádní, nebýt dost podivně udělaných letadel a přece jenom trošku omleté zápletky, dostalo by to pět plných, digitálních bombiček. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Propracované Mysteriózní thriller/drama. Série nešťastných událostí svede malý vzorek lidí na podivné místo ze kterého, jak se zdá, není vůbec lehké se dostat. Atmosféra je ponurá, herci jsou dost dobří a zdá se, že je pojí něco nevysvětlitelného, což se v průběhu pomalu rozkrývá. Přestože, dílo působí od začátku velice komorně a nízkorozpočtově, nakonec je výsledek senzační. K mému překvapení i celkem překvapivá a originální zápletka. 79% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Plnej počet, ať nežeru!!! Sice tak tak,ale jo, prostě jo!! Sebejistej film s malým rozpočtem, kterej jasně ví, co chce předvést a protáhne diváka několika "vlnami" úžasné dokonalé atmosféry, neskutečně podivných událostí, které hraničí s naprostým šílenstvím (zde jsem si vzpomněl na pár výpovědí pacientů v psychiatrické léčebně), docvákávání jednotlivých vazeb, kdy je všechno tak suprově promyšlený!! No paráááda!! To co působí z počátku jako nejistý amatérský mysteriozní "mazanec" se brzy zvrtne v perfektní, skvěle zahraný, skvěle vykonstruovaný skvost... Psychologie postav výborná, atmosféra a ta chata (fakt nechápu, jestli někdo takovýhle chatičky ve skutečnosti v lesech staví a proč) .. lesy, nejistota a absolutní WTF vývoj, který do sebe docvakne jak švícarský hodinky. Scénárista Shawn Christensen je génius a režisér Jack Heller machr. Klobouk dolů, tohle má být chatovým kultem, místo přeceňované voloviny Cabin in the Woods (2012) ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama