Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Mám rád, když herci do filmu, o němž je jasné, že není velkým uměleckým dílem, dají mnohem víc než musí. Sam Rockwell má sice roli v průměrném bijáku, ale rozhodl se, že z něho udělá svoje velké sólo a to se mu myslím povedlo. Dal do toho celé své já, jeho frustrovaný lékárník je vystřižený precizně a vývoj postavy je fakt tragikomický až na půdu. Ani jsem nesledoval moc děj, jen to, jak si to ten Rockwell dával. Mně se ten film líbil, takový kříženec mezi nezávislákem a romantickou blitkou, to nemusí být jak vidno vždycky průser. Dobrá nálada, s koncem lehce nadějným. Filmy tohoto ražení už tu na databázi dávno nemají úspěch. Vždyť tento film taky není určen masám, ale jen "modrým", kteří už vědí...75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Žít s dominantní ženou, ve stínu ještě dominantnějšího tchána, tak si taky namíchám dopingový lektvar, s jehož pomocí vyhraji cyklistický závod a pak rozhodně neodmítnu pozvání od krásné blondýny na trochu sexu. Já jsem se zkrátka do lékárníka Douga vcítil a pochopil jsem jeho duševní pochody, ale na komedii jsem zažil proklatě málo humoru a to drama bylo také spíše dietní. Přesto jsem získal jisté poučení do života a tak ode dneška budu všem svým nepřátelům mazat lejna na jejich příbytky. Správný ninja to totiž dělá přesně takhle. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Pri čítaní komentárov som sa dozvedel, že tento chabý pokus o humor je podobný filmu Neriadená strela. To mne poser. Ale ako vždy, Olivia bola ako slniečko a v tomto filme sme mali dačo rovnaké. Ja som tiež ukončil školu po troch semestroch :D Aspoň ona dodala šmrnc tejto nudnej konine. Ale Oliviu na predpis by som bral :D Citát na záver, nemôžete pomôcť všetkým, ale každý môže pomôcť dakomu ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale no, to prečo takýto sľubný námet pochovali tak debilným scenárom? Naozaj škoda, že to nedokázalo ťažiť z kvalitného potenciálu z prostredia lekárne a s dobrou zápletkou upadajúceho manželstva a pubertálneho syna. Navyše, niečo takéto nemalo vôbec za potreby pôsobiť ako komédia, ale viac dramatické stvárnenie by iste pozdvihli aj kvalitu. Samozrejme, že veľkým plus celého filmu bolo najmä herecké obsadenie s hviezdami ako Sam Rockwell, Olivia Wilde, či Michelle Monaghan, ale čo z toho keď príbeh je niekde pod hranicou priemernosti? Prvé dve tretiny dosť slabé, záver už o čosi lepší, ale aj tak na viac ako 2* to u mňa nie je. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Sice nemůžu souhlasit s myšlenkou filmu, že chlap se pochlapil až potom, co si našel žhavou bokovku, protože ta jeho semetrika ho měla na háku, ale miluju Rockwella a je taky fakt, že jsem se párkrát i docela zasmál. Jinak je to samozřejmě hrozná volovina a za tu otravnou vypravěčku bych nejradši ještě jednu hvězdu srazil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Roli Elizabeth Roberts (Olivia Wilde) měla původně ztvárnit Jennifer Garner, ale kvůli těhotenství se jí musela zřeknout. (R´Hell)

Reklama

Reklama