Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako jo, rád si MZ live pustím jako kulisu a dalo by se říct, že Hlada,Imfa a Rimsyho mám docela rád a ve spoustě názorů na filmy se shodneme. Trochu horší je to s Civalem, který je z celého osazenstva nejvíc na pěst a dost často mu jeho snahu o to ukázat jak moc je nad věcí a jen jemu se líbí ty "správné věci" úplně nežeru. Každopádně to ale beru, protože každému se líbí něco jiného a není od věci si vyslechnout jiný názor a třeba i objevit nový pohled na nějaký film...60% ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na Moviezone hodím denně už pár let a moc mě to baví.Člověk se tam, dozví spoustu věcí a novinek ze světa filmu.A proto jsem byl, jako každý fanda blahem bez sebe, když kluci začali vysílat.Prvních pár dílu bylo slabších, ale pak se to rozjelo a žádný díl nebyl ztrátou času.Kluci moc dobře vědí, že na ně koukají obyčejní lidé, a proto vše vysvětlují jednoduše a zábavně.Už se nemůžu dočkat na nový díly.Jste borci a doufám, že Vám to vydrží. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Účinkující jsou spíše fanoušky filmu, kteří se sami pasovali na kritiky. Kritik však musí umět v díle číst (viz. jejich bezradnost u Beau is Afraid) a snažit se býti konstruktivní. Před mnoha lety jsem díky nim pronikl hlouběji do kinematografie, ale když se na jejich názory dívám nyní, tak vidím jen unavené zakonzervované chlapy, kteří přeceňují průměrnost a často nejsou schopni číst složitější díla (třeba Lighthouse), načež ani nedocení jejich kvality. Sestava: Cival a Hlad jsou úplně vyřízení. Rimsy a Imf maj lepší vhled a umí díla lépe analyzovat - jen to zrovna nejsou zábavní patroni. Přesto si myslím, že když začnou něco víc rozpitvávat, můžou něco podstatného vystihnout a narušit jinak setrvávající vágnost. Jelikož pořad natáčí večer, tak by se někteří členové raději věnovali něčemu svému. Moderátor Cival tedy v takové případy buď odchází z místnosti nebo začne dotyčného popohánět, ať to zkrátí. Když se mu třeba názor druhého nezdá, tak do toho začne skákat a cpát mu svůj vlastní. O úrovni pořadu to mnohé vypovídá. ()

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama