Reklama

Reklama

Karlos

  • Slovensko Karlos
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Celovečerní dokument o jednom z fenoménů dneška Karlosovi Vémolovi. Zápasy MMA se pohybují na pomezí sportu a zábavy, fascinují davy lidí, přitahují pozornost a plní stránky novin. Vémola je tím, kdo u nás pomáhal tuto slávu novodobých gladiátorských zápasů utvářet. Film plný unikátních a archivních záběrů vznikal 15 let. Ukáže, kdo ve skutečnosti je Karlos Vémola, jaký je mimo světla reflektorů a odkud se vlastně vzal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (57)

P.J.2

všechny recenze uživatele

Nedávám hodnocení, pouze komentář. Karlos se snaží být celebrita bez ohledu na následek, což znamená, že se angažuje ve spoustě věcí, včetně bulváru. Protom kdyby si zachoval jena pouze kariéru bojovníka, mohl být legenda. Takhle je za frajera pouze u lidí, kterým ještě nesestoupla varlata či u bezmozků, kteří mlátí lidi a říkají si "fighteři". Já ho nemám a nikdy mít rád nebudu už jen kvůli těm jeho trash talkům. Tohle je jen další způsob jak vydělat prachy a ukázat jak je skvělej a proto se na dokument ani nepodívám.... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem se těšil, že někomu můžu ublížit. Že se to lidem bude líbit. Že za to dostanu zaplaceno." MMA mám rád. Preferuju však fightery, kteří o boji přemýšlejí a svý soupeře respektujou. Takovej Karlos není. On je rváč. Namyšlenej rváč. Terminátor. Prostě má prachy, tak se cítí jako někdo s velkým Ň. Nezávidím mu. Jen si myslím, že to promenádování se s taťkou kápem Rittigem (a jeho rušičkama) se příliš nepovedlo. Mě vlastně zaujaly jen archívní záběry bitek z Anglie a komentovaná prohlídka Vémolandu. Jinak je to jen bulvární nuda a nepříliš pestrá nabídka vulgárních výrazů. ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, dokument o takom velikánovi Československého sveta MMA by mal mať 3 hodiny, aby obsiahol celú jeho cestu a lepšiu stavbu. No vzhľadom na prevedenie je dobre, že to malo iba 87 min. Celkový dojem som z toho mal taký, že to bolo urobené len preto, aby to bolo urobené. Takpovediac, urobíme si fajočku, že to máme za sebou. Scény boli často nedotiahnuté a aby obsiahli všetky terminátorove fighty, tak z každého vidno len pár sekúnd. Karla mám celkom rád, čítal som aj jeho poslednú knihu, ale film má o dosť menšiu výpovednú hodnotu. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přečetl jsem si tady jen pár komentářů a v paměti mi utkvěla výhrada, že se točilo podle Karlosových not, že to je ve výsledku jen bezcenný, protože oslavný píárko. S tím názorem se vůbec neztotožňuju. Naopak mi naservírovali horšího Karlose, než jak jsem ho doteď znal- unavenýho, plnýho (oprávněnýho) strachu o budoucnost- tím pádem trochu ubrečenýho, viděl jsem mnohem tupějšího Karlose, než jakýho jsem znal z rozhovorů a jeho talk show, vulgárnějšího, zranitelnějšího (bráchova zrada, Kinclova kudla do zad…). O Karlose mám regulérně obavu, není boha, aby se nedostal do finančního průseru, ale tenhle dokument taky ukazuje, že si na ten svůj slavnej Vémolaland vydělal vlastním potem a krví, a to cením. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik lidí v republice nezná jméno Vémola, ale jestli se někdo neznalej podívá na tenhle dokument, tak pochybuju, že se stane jeho fanouškem. Já Vémolu jako člověka nemusím, jako sportovce ho ale uznávám. Přesně to se mi i potvrdilo v tomhle snímku. Každopádně mi po zkouknutí Karlose zůstalo stejně nezodpovězených otázek, který jsem měl před ním. Oceňuju ale, že jsou tady ukázaný i všechny kontroverzní momenty jeho života a nesnaží se ho ukázat jen jako super otce, výbornýho sportovce a milovníka zvířat. Většina jeho soupeřů by podle mě neměla koule takovejhle dokument pustit ven a sestříhalo by se to jen na kladný věci. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno