Reklama

Reklama

Paths of Hate

  • Polsko Ścieżki nienawiści
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Akční
Polsko, 2010, 10 min

Paths of Hate je příběh o nenávisti, která je součástí lidské přirozenosti. Tato hrozná vlastnost se umí vloudit hluboko do lidské duše a má sílu strčit lidi do propasti slepé nesnášenlivosti, hněvu a vzteku. (Jigvell)

Recenze (42)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Drsná záležitosti beze slov, která toho ale tolik říká. Letecký souboj (v úvodních minutách snad inspirovaný bondovkami - viz nápad s podvozkem) je velice strhující, do detailu promyšlený a nemusel by se za něj stydět žádný hraný film. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tento typ animácie sa mi nepáčil, hudba bola dobrá no ani tá to nezachránila aby ma to nejak nadchlo. Od 6:30 sa mi páčil vzhľad tých chlapov ale inak nič viac. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska aviatiky nemožné, ale o to tu nešlo. No čakal som, že sa to obráti v pozítívnu konotáciu. Že príde sem posolstvo o tom, že kým vo vojne je to o boji na život a na smrť, tak v boji o prežitie (možno spoločnom) si aj nepriatelia pomáhajú. To by bolo v mojich očiach plná paľba. Tu však bola snaha ukázať len tú nenávisť, bezhraničnú, nekončiacu ani na prahu smrti. Pochopil som to hneď, ako sa tí dvaja začali meniť na Nočného kráľa z Game of Thrones, alebo tak nejak ich vizáž bola pozmenená. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Ano, vše je propojeno a každý z nás nese vinu na každém násilí, co bylo kdy spácháno. Naštěstí to platí i pro dobré věci, které mají moc ty zlé vymazat. 70% ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Nenávist až do morku kostí. Nic nemůžu nikoho zastavit, aby mohl vykonat svůj nenávistný skutek. Pro něj totiž dokáže člověk udělal vše možné, aby dosáhl toho svého cíle. Nádherná animace, hudba i příběh. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Skončit to u šesté minuty, dak dám 5*. Řeklo by to ve výslednu sice něco jiného a název filmu by byl jiný :-) Ale... neskončilo a ztvárnění se mi už nelíbilo -tak moc-. Na druhou stranu opravdu úžasná věcička. Dala by se popsat jedním slovem Intense! 85% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborná animace a skvělá grafická stránka tomuhle polskému filmu docela pomáhají. Jednotlivé momenty jsou zde zachyceny dobře a sem tam máte pocit, jako kdybyste třeba v tom letadle skutečně seděli. Že by opravdu zlo bylo v každém z nás? ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Perfektná animácia s neskutočnými detailami a silný príbeh, i keď dost priamočiary, o emócii s názvom nenávisť (až za hrob), ktorá "spája" celý svet. Hodnotenie: 80% ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Skvělá výtvarná stylizace, úžasná kamera, průlety mračny a všechno... Prostě velice skvěle zpracováno. Asi to nejlepší, co jsem od Platige Image viděl. ()

Reklama

Reklama