Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stane, že by dvojka předčila jedničku, ale New Kids se to povedlo. Opět se jedná o nadávání, chlastání, krkání, mrdání a tentokrát dokonce zabíjení zombíků, to vše zabaleno do překvapivě profesionálního zpracování. Neskutečná prdel, která je sice extrémně dementní, ale zaručeně i opakovaně pobaví. 90% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Znova dementi v plnej paráde i plnými ústami tých najsprostejších a najvulgárnejších slov. Vtipných momentov a vydarených hlášok je tu podstatne menej, napriek tomu , že v spojení so zombie tématikou by som to nečakal. Najviac mi chýbal "vedúci" dementov - vodič kamiónu (Túú, túúúú...) z prvého dielu. Ten maskot sa tu síce objaví, ale zahlási iba trápnu vetu "Páči sa mi..." Rovnako ako prvý diel i tento mix debility znesie všetky druhy hodnotení. Dlho som váhal i ja. Už, už som dával 2* a v tom prišiel najvydarenejší fór - mamin pohreb...Tento vtipný moment to posunul k veľmi slabým, ale predsa 3 *. 50%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa zo zaciatku este drzala pri zemi a az v druhej polovici sa uplne utrhla z retazov reality. Dvojka je uplne nerealne prehnana od zaciatku a bohuzial to nie je väcsia sranda, ale prave naopak. Pomer dobrych vtipov voci tym otravnym tu je ovela horsi v prospech tych zlych. Na druhej strane ustredna pätica kokotov je stale sympaticka a par vtipov ma znova dokazalo rozosmiat, takze komu sadla jednotka, tak pre neho za jedno pozretie bude stat aj dvojka. 5/10. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nizozemský Legolas a Jan Keller jsou zpět i se svojí partou buranů, a jak už to u podobných dvojek bývá, je to ujetější, debilnější, nechutnější a tak nějak celkově stupidnější. Což ale neznamená, že by to bylo nějak zvlášť horší. Možná jen o trochu tím, že už ty kluky tak nějak znáte a je pro ně těžší vás něčím překvapit. Ale snaží se. Tentokrát jim dobře sekundují i ženy, ať už v podobě Legolasovy matky nebo skvělé Deborah. Nejzábavnější mi asi přišli titulkové a potitulkové záběry. Rozhodně doporučuji na oba díly koukat s titulky, protože tohle podání dabing zprostředkovat určitě nedokáže. Maaskantje, vy homo!!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

New Kids jsou magoři. Škoda jen, že od prvního, skvělého filmu, přešli k daleko více nechotným kokotinám. Ty mě totiž na tomhle filmu dost srali. Třeba jsem vůbec nepochopil přítomnost tý těhotný holky, která tam všude ukazuje ten svůj krunýř, co se tvářil jako břicho. Každopádně i tak jsem se pobavil. Ten závěr byl třeba naprosto brutální. S prvním dílem se to ale srovnávat moc nedá. Ten byl originální a přišel s něčím novým. Tenhle to jenom doplňuje a občas zachází i tam, kam by nemusel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)
  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama