Reklama

Reklama

Vyprávěj - O čem jsme nevyprávěli

(pořad)
všechny plakáty
Rodinný / Komedie
Česko, 2011, 26 min

Obsahy(1)

Seriál Vyprávěj za dobu své existence nastřádal pěknou řádku nepovedených klapek, kdy se herci přeřekli, zapomněli text, vypadli z role nebo ze záběru. Pojďte si spolu s Veronikou Freimanovou a Svatoplukem Skopalem připomenout ty nejlepší a nejveselejší situace. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Paity 

všechny recenze uživatele

VYloženě jsem si zamiloval seriál Vyprávěj a asi proto jsem také čekal od toho "neodvyprávěného" mnohem více. Co se dá dělat. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Vyprávěj je na rozdíl od Cukráren nebo Znamení koně ten typ seriálu, který si může dovolit i silvestrovské vydání. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Samotný seriál sleduji od prvního dílu, proto jsem si dodatečně pustila i tento sestřih. Moc jsem se nasmála, navíc tento kratičký pořad uváděli moji seriáloví oblíbenci Skopal a Freimanová. Účel byl splněn, bavila jsem se. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Povedená zábavná půlhodinka o čtyřletém natáčení úspěšného televizního seriálu. Stejně jako seriál, ani tento pořad nezklamal a nechal nás nahlédnout na záběry méně ale o to víc komicky povedené. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Sestřih pokazených scén ze seriálu Vyprávěj. Některé jsou velmi vtipné, jiné ani ne. Jde o standartně udělaný sestřih, který "live" doprovázejí Freimanová se Skopalem a udávají několik nudných statistik. Nic originálního, ale takový malý bonusek pro fanoušky seriálu to jistě je. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bloopers jsou vždycky parádní, a i tady jsem se řádně nasmál. Jen škoda těch statistik - mohly být kratší, nemusely být vůbec, nebo to celé mohlo být delší. To bych se asi nezlobil. ()

Reklama

Reklama