Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Paul Walker dnes odfrčel červeným Porsche na věčnost a mě to vzalo víc než bych čekal. Správný sympaťák co uměl i fuckovat a leckomu rozbít tlamu. Bude mi chybět, hlavně ve F&F. Původně jsem měl dnes v merku Pawn Shop Chronicles, ale jelikož tam hraje ujetého feťáka, nebyla by to pro dnešek asi úplně ideální volba. Tady hraje novopečeného tátu, kterému manželka zahynula na při porodu. Dítě potřebuje na dýchaní inkubátor a nemocnici válcuje hurikán Katrina. Generátor vypadne a baterka je šunt, který se musí co tři minuty nabíjet. Prostě, den blbec. Tři minuty na to sehnat záchranu, tři minuty na to se vyspat, sehnat jídlo... a čas se zkracuje. Nenápadný snímek s výborným nápadem mohl být určitě drobet lepší. Dívá se na to příjemně, naděje, strach i fórky. Ani chvilku jsem se nenudil. Konec mohl být drobet míň hnaný do extrému, ale dobrý. Tak se měj Paule, určitě se ještě párkrát uvidíme. Nehrajete fér, pane ventilátor. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo trochu rozvleklé, ale těžko z tématu, kdy otec s novorozencem v i nkubátoru zůstanou sami v opuštěné budově nemocnice při hurikánu Katrin, těžko udělat akčňák. A já určitě tohohle , dnes už bohužel, kdysi nádherného chlapa, nezatratím. Jeho smutek, zoufalství, snaha , to všechno pro zachránění dcerušky, za pomoci nalezeného ovčáka, to jsem mu věřila. I tu drtivou únavu a štěstí na konci. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Prakticky one-man show Paula Walkera s hodně nepříjemnou atmosférou. Čekal jsem katastrofický film, dostal jsem spíše komorní, levně, ale účelně natočený survival thriller natočený v několika místnostech. Walker i tady působí lidsky a emoce z něj doslova čiší a člověk mu tu odhodlanost zachraňovat věří. Snad akorát ty typické americké kýčovité flashbacky do "dokonalé" minulosti bych odmazal, ty už byly přes čáru. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, dusná atmosféra, ale ne moc kvalitní film. Je to celkem předvídatelné, a dopadne to přesně jak jsem čekal. Na druhou stranu, být v nemocnici plné mrtvol a bez elektriky dva dny, to bych zcela určitě nedal. Jedna z posledních rolí Paula Walkera, akorát, že nebyl moc přesvědčivý...60% ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro nízkorozpočťáky a tenhle se povedl téměř na jedničku! Mimochodem, Paul Walker zde zahrál velmi věrohodnou roli (jen škoda, že to byla jedna z posledních - čest jeho památce)! Ze snímku byl cítit zmar, láska, hrdost a tvrdohlavost. Místy to bylo lehce utahané za vlasy, ale pro mě jako milovníka podobných snímků, se to velmi povedlo. A Eric by měl dostat metál za to, jak dokázal s tak málo penězi natočit něco tak dobrého! Za mě palec nahoru. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno