Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

VOD (1)

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

schizmo 

všechny recenze uživatele

New Orleans a řádění hurikánu Katrina, evakuace nemocnice, předčasně narozené dítě závislé na respirátoru, nefunkční elektřina a zoufalý otec odhodlaný udělat cokoli, aby své dítě udržel naživu. Trochu komorně laděný dramatický thriller sice postavený na pobíhání v nemocnici, ale kupodivu i dost napínavý. Doporuju všem, co si v nedávné době pořídíli prcka a jejich mateřský pud je tedy velmi čerstvý... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tady ani není co napsat a hodnotit, v tom filmu se za hodinu a půl odehraje naprosté hovno. Béčkový herec Walker dostal úkol, sehrát roli deprimovaného a vyčerpaného otce, který po několik dní svádí heroický souboj s baterií inkubátoru a pronáší u toho nezajímavé vzpomínkové monology, doprovázané flashbacky na ještě nudnější dialogy postav, o kterých pronáší ty monology. Do toho párkrát vyběhne schody, párkrát seběhne do sklepa, párkrát dojde do nemocničního skladu, padesátkrát mu zapípají hodinky a jednou vystřelí z pistole. Pokud nejste čerstvý rodič a vaše dítě se nedodělává v troubě, pak zažijete nový rozměr nudy. Digitální novorozeně pak všemu nasazuje pomyslnou posranou plenu na hlavu. 20% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Paul Walker dnes odfrčel červeným Porsche na věčnost a mě to vzalo víc než bych čekal. Správný sympaťák co uměl i fuckovat a leckomu rozbít tlamu. Bude mi chybět, hlavně ve F&F. Původně jsem měl dnes v merku Pawn Shop Chronicles, ale jelikož tam hraje ujetého feťáka, nebyla by to pro dnešek asi úplně ideální volba. Tady hraje novopečeného tátu, kterému manželka zahynula na při porodu. Dítě potřebuje na dýchaní inkubátor a nemocnici válcuje hurikán Katrina. Generátor vypadne a baterka je šunt, který se musí co tři minuty nabíjet. Prostě, den blbec. Tři minuty na to sehnat záchranu, tři minuty na to se vyspat, sehnat jídlo... a čas se zkracuje. Nenápadný snímek s výborným nápadem mohl být určitě drobet lepší. Dívá se na to příjemně, naděje, strach i fórky. Ani chvilku jsem se nenudil. Konec mohl být drobet míň hnaný do extrému, ale dobrý. Tak se měj Paule, určitě se ještě párkrát uvidíme. Nehrajete fér, pane ventilátor. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Co se dá dělat, musím to říct na rovinu: Byť je toto poslední Walkerův film, je třeba přiznat, že to nebyla žádná sláva. I v oněch 90-ti minutách se mi nespočetně-krát stalo, že jsem se nudil a celé to bylo velmi ospalé a utahané. Úvod, závěr a občasné Walkerovo vzpomínání to trochu zachraňovalo, ale hlavní části filmu nudné. Nicméně ti Paule přeji, ať je ti tam nahoře dobře. 60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Smrtí ženy při porodu zdrcený Paul zůstává sám v evakuované nemocnici, kde sedí u inkubátoru novorozeněte, vzpomíná na šťastný vztah a točí klikou generátoru, aby co pár minut dobil vadnou baterii. Vypadl totiž proud při řádění hurikánu Katrina (o němž se divák dozvídá z prostřihů televizních zpráv, komorní snímek se z budovy nepodívá, maximálně do zaplaveného suterénu a jednou na střechu). A je to docela nuda, jak čeká na záchranu a krizových situací řeší poskromnu (až ke konci závažnějších, výměnu plínky bych nepočítal). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama