Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

VOD (1)

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Film jednoho muže nebo-li Paul Walker a jeho Hours. I přestože nepatří k těm nejkvalitnějším hercům, tak tato role mu celkem seděla. Začátek byl zvláštní a nějaký ten náznak napětí divák pocítí, ale chtělo by více zapůsobit na emoce. Walker se snažil, ale bohužel jsem mu v začátcích nevěřil a právě ty emoce tam dost chyběli. Po krátkém rozjezdu nastanou následky ničivého hurikánu Katrina a Walker se dostane do svízelné situace, ze které není lehké uniknout. Námět nebyl vůbec špatný, napětí mohlo být sice o něco více, ale dostačující bylo. Chyběl tam nějaký ten moment překvapení nebo jen nějaký nápad, který by divákovi vyrazil dech. Takhle z toho je jen účelový thriller, který si propluje svižným tempem a nenabídne nic navíc. I tak doporučuji, protože zvládnout se dá .. 6/10 = 61% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Říkám si, jakých čísel by tenhle film dosáhnul, kdyby se Walker neodporučel na pravdu Boží. proč? No protože je víceméně jenom o tom, že hlavní hrdina točí klikou agregátu a pumpuje šťávu do inkubátoru, kde leží jeho novorozeně. Manželka pochopitelně zaklepala bačkorama při porodu hned na začátku, takže novopečený vdovec může během krouživých pohybů vzpomínat, jaké to s ní bylo krásné. A dojde i na halucinace. Strašně laciný. 15% ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Minimalistickej film, kde byl Paul Walker osamocenej jak psi v Osmi statečnejch, ale to by vůbec nevadilo. Horší to bylo s logikou - kdyby zvedli ten dvouminutovej (a míň) limit aspoň na 5 minut, dalo by se uvěřit, že mohl i něco stihnout. Ale zkuste něco udělat za 2 minuty. To se ani nevyserete. A on tam běhal z patra do patra a stíhal věci, co by stihnout nemohl. Zasazení děje do doby hurikánu Katrina v New Orleans je jen hraní na city a klidně z toho mohli udělat anonymní nemocnici a anonymní hurikán. Ano, je to dost nuda, která ani nemůže stát na výkonu Paula Walkera, protože tam prostě výkon nešlo udělat. A kdo NEčekal happy end, ten je asi dost naivní... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi kukám na moc filmů, nebo co, protože tady jsem měl značné deja vu, prostě jsem ten příběh už někde viděl. A tudíž bylo i jasné, jak to dopadne a i jsem stále čekal, kdy už tam ta verbež přijde krást a ono se stále nic nedělo, a to ůomíjím skutečnost, že si Paul nevšil, jak se vylidnila celá nemocnice - celá! Ten film byl mimózní rádoby thriller/drama, kvalitou srovnatelná s hodně béčkovou slabotou Vehicle 19 - také film Direct-to-DVD. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo trochu rozvleklé, ale těžko z tématu, kdy otec s novorozencem v i nkubátoru zůstanou sami v opuštěné budově nemocnice při hurikánu Katrin, těžko udělat akčňák. A já určitě tohohle , dnes už bohužel, kdysi nádherného chlapa, nezatratím. Jeho smutek, zoufalství, snaha , to všechno pro zachránění dcerušky, za pomoci nalezeného ovčáka, to jsem mu věřila. I tu drtivou únavu a štěstí na konci. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama