Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

beso74 

všechny recenze uživatele

Preľaknúť sa pri tom nedá ani náhodou, ale nasmiať do sýtosti, ak to beriem ako sebaparódiu, mohol by som snáď počet hviezdičiek aj zdvojnásobiť, ak hodnotím hororovú stránku tohto hororu, musel by som ísť niekde pod bod mrazu, pretože samotný nápad z piesočným žralokom je tak uletený, že sa žiaden seriózny dej na ňom už z princípu založiť nedá. Tak či tak, komédiu čo by ma pobavila aspoň tak ako tento tu mišmaš som už veľmi dávno nevidel... Len sa bojím, že show must go on a pokus číslo dva na tuto tému by mi už mohol byť fakt osudný.. Ale evolúcia si stále cestu nájde... :D ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Super odpad:-) Ten si člověk jednou za čas musí dát, aby si pak vážil skutečných filmů:-) Každopádně je to stoprocentní odpad, který k hodnocení * přináší nechtěně vtipné scény, kterých je ve filmu několik ("super párty" na pláži, žraloci, hlavní záporáci v akci). Za smích si prostě film tak vysoké hodnocení rozhodně zaslouží... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel která se nedá už od názvu brát vážně. Já se na to připravil a bavil jsem se. Seru na příběh který je klasický jako každej film o žralocích. Kašlu na efekty které jsou slabé. A kašlu i na slabé herecké výkony. Já si prostě sednul a koukal jsem na to jak žraloci pod pískem žerou lidi. Trošku mi to připomínalo Tremors. Nicméně musím říct že nikdy mě Nemec tak nedostal. Ty jeho kreace byly fakt geniální a jeho konec byla prdel. Krev a gore tu sice je ale v malé míře takže nečekejte nic extra. Atkins je sice špatnej režisér ale já se u jeho filmech bavím. Co mě trošku zklamalo byl konec s velkým žralokem bylo to už spíše šťouchání do vosího hnízda. Ale za mě palec nahoru. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě tenhle kousek zdaleka nepobavil tolik, kolik jsem si od něj sliboval. Samozřejmě žraloci plovoucí v písku jako ve vodě jsou skvělý nápad, filmové triky jsou naprosto bombastické a kulervoucí a plážová megaparty je nezapomenutelná. Ale strašně mě štval nemožně přehrávající Corin Nemec (Jimmy), který svými grimasami, pitvořením a komediálním šaškováním dával hrozně moc najevo, že je to všechno jen taková velká švanda a taškařice a recese, a to se mi vůbec nelíbilo. V tomhle druhu filmu bych naopak viděl rád vážné a civilní herecké výkony, aby mu sedlo na lep ještě mnohem víc prostoduchých hejlů se svými "odpady" a "vrcholy stupidity". ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čehu jdu a i přesto jsem se přinutil na to kouknout. Béčkovost sama o sobě jen podtrhují efekty. Typická plážová likvidace. Vše v tomto filmu je jen okoukané a typické pro takovéto filmy. Ale sranda to byla. Obzvlášť Corin Nemec byl extra střeštěný. 45% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama