Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Rovno pisem, ze ide o absolutnu hovadinu biedneho beckoveho charakteru. Avsak, ja tu jednu hviezdu skratka udelit musim, pretoze cca od 2/3 filmu som sa na jeho neskutocnych kravovinach celkom slusne bavil. Ked si k tomu pripocitame maximalne absurdny napad a zopar vydarenych ftipkov... ale ano, zasluzi si to odo mna tych 20%. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnejsi céčkový film tohoto roku. Opravdu strasne mocinky moc bych chtel byt na tehle legen......pockejte si.....darni plazove party, ktera je avizovana jako nejvetsi sveho druhu na planete. Kdyz potom na zaberu hopsa 20 lidi, mate dojem, ze zbylych 200 tisic lidi si asi spletlo trajekt na ostrov. Nebudu se tu samozrejme zminovat o dialozich, jejichz smysluplnejsi verzi jsem slychaval v pohadkach o Krteckovi. To k tomuto druhu filmu patri. Ale jsem moc rad, ze to tvurci berou s nadsazkou a uvadeji jako jeden z zanru komedie. Potom to totiz dostava uplne jiny nadech. Vezmu-li jako priklad Shark Night 3D, kde to tvurci berou jako cisty hororovy thriller, tak je to velice smutne :-) tady je to jine. A svou demenci a naivitou je to k smichu. No a pokud se vam tento snimek dostane s ceskym dabingem, nabira to na vtipnosti. Daber pana Corina Nemece, totiz vyluzuje takove zvuky, pri kterych jsem se valel pod posteli. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Horor určitě ne, ale komedie celkem zábavná (někdy hodně, třeba když se Corin Nemec snaží udržet zástupkyni šerifa naživu tím, že jí zpátky do břišní dutiny zkouší skládat střeva), navíc poučná (pokud stojíte na pláži a řeknete "tady žádní žraloci nejsou", v následujícím okamžiku nějaký vyskočí z písku a sežere vás, takže to radši nikdy neříkejte). Speciální efekty jsou na úrovni počítačových her z 90. let, na největší plážovou party všech dob se nepodařilo sehnat víc než 20 komparzistů, z toho se dá celkem usoudit, že rozpočet nepatřil k nejvyšším. Už teď se nemůžu dočkat plánovaného pokračování - Air Bears. Odehrávat se má na Marsu, protože - logicky - na Zemi přece medvědi nelétají, tedy až na pár výjimek. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to děsná blbost, ale je to bráno s neskutečním nadhledem a humorem. Já se opravdu smál až do konce. Nestačím se divit kam na to ti tvůrci chodí. Ale je vidět než natočit byt vážně míněný horor, který stejně každý zdrbne, tak je lepší natočit šílenou komedie plnou absurdit. Jen by mě zajímalo jak mnohokrát zminovali, že už to tam jednou bylo. To mělo být jako odkaz na náký předešlý díl? Tady o tom nic není. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Sand Sharks je hlavně komedie a já si to tak i pouštěl. Nejspíš jsem podle hodnocení ostatních udělal dobře,protože já se u filmu parádně bavil. Herecké výkony nestojí za řeč to samý většina triků na úrovni TV filmu,ale ani tyhle (chyby) my nevadily. Navíc žraloci v písku je bezva nápad. Silné 3*,ale já dam 4* a nebudu jich litovat. 66% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)
  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama