foto

Derek Phillips

  • nar. 18.4.1976 (43 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Point Defiance
2016 Hledání (TV film)
Retake
2013 42
Jogger, The
Ritual
2012 Inside
2011 Osudná schůzka (TV film)
Son of Morning
2006 Serum

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Broken (S02E14)
2018 For the People (TV seriál)
Extraordinary Circumstances (S01E09)
S.W.A.T. (TV seriál)
Inheritance (S02E07)
Shooter (TV seriál)
The Red Badge (S03E08)
Lines Crossed (S03E06)
A Call to Arms (S03E05)
další epizody (6)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Innocence (S14E04)
2017 Tým Škorpion (TV seriál)
The Hole Truth (S03E14)
Skandál (TV seriál)
The Belt (S06E04)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Hey (E08)
Into the Black (E06)
Spáči (E01)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Absolution (S03E21)
Failed Experiments (S03E19)
Longmire (TV seriál)
The Stuff Dreams Are Made Of (S05E10)
Continual Soiree (S05E09)
Pure Peckinpah (S05E05)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Natural Born Storyteller (S03E02)
Grimm (TV seriál)
Smrt nás rozdělí (S04E11)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
The City of Sisterly Love (S01E02)
Longmire (TV seriál)
Counting Coup (S03E09)
Wanted Man (S03E05)
In the Pines (S03E04)
další epizody (4)
2013 Longmire (TV seriál)
The Great Spirit (S02E08)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Out of the Mouths of Babes (S01E04)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Milovat a zemřít v L. A. (S03E22)
2010 Famílie (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Eyes Wide Open (S03E19)
Pulling the Plug (S03E18)
Triangles (S03E17)
Médium (TV seriál)
How to Beat a Bad Guy (S06E15)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední hra (S04E15)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Copak jsme neměli skoro všechno? (S03E25)
Zkouška (S03E24)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Naprostý pád (S02E08)
2005 Closer (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace