foto

Galadriel Stineman

  • nar. 20.10.1990 (28 let)
    Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blowing Up Right Now
2018 Runaway Romance (TV film)
The Art of Murder (TV film)
2017 Holka na stěhování (TV film)
2015 Man Up
The Party Is Over
2012 Dortíková mise (TV film)
The 4 to 9ers (TV film)
Walking the Halls
2011 Osudná schůzka (TV film)
2010 Junkyard Dog
2009 Ben 10: Alien Swarm (TV film)
Fame - cesta za slávou

TV seriály

2019 The Kids Are Alright (TV seriál)
Wendi's House (E16)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Broken (S02E14)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Thanksgiving IX (S09E07)
Bejvalky a princové (S08E17)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Andělé a démoni (S07E13)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
První hlídka (S04E04)
2014 Glee (TV seriál)
Tested (S05E16)
Průměrňákovi (TV seriál)
Smrad (S05E18)
Měsíc v bouři (S05E16)
Cena (S05E14)
2013 Shameless (TV seriál)
The Helpful Gallaghers (S03E04)
Průměrňákovi (TV seriál)
Slavnostní vyřazení (S04E24)
Maturitní ples (S04E22)
Nevěsta pro milionáře (S04E19)
další epizody (6)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání IV (S04E08)
Sejf (S04E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Systém v chaosu (S08E05)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Rodinná hiearchie (S03E03)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace