Reklama

Reklama

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (83)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Místy vtipná i když velmi otřelá rodinná komedie….plná těch prapodivných rodinných situací a gagů, které by vás měli bavit…. Film nenudil, ale působil, tak trochu ohraným dojmem. Trestuhodných bylo na filmu osledních patnáct minut. Takhle trapný happyend jsem dlouho neviděl. Ale nebudu jen rýpat..... Mě se například ve filmu Rodičovský manuál líbil humor Byla Crystala. I když zcela jistě pochází ze staré školy, bavičství má zcela jistě v krvi. Víc než na dvě hvězdy to ale nedá.... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zvířata a děcka ve filmech moc nemusím a tady je dětiček hojně, na druhou stranu je tahle komedie ale celkem průměrná (což je tentokrát klad) a perfektně klišovitě jede podle scénáře, který každý, kdo viděl Bláznivou školku, Dvanáct do tuctu atd. atd., dobře zná. Já si u toho po kalorickém obídku dobře oddychla. A Toník Hawkovic si tu pěkně nepěkně natáhl skateboard :) 50% ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná rodinná komedie stavící na situačním humoru plynoucího z výrazně odlišného generačního názoru na výchovu dětí mezi rodiči a prarodiči. Znáte to. Když jste byli malí a řvali jste, dočkali jste se před vlastní exekucí v nejlepším případě varování, že jestli v tom budete ještě chvíli pokračovat, dostanete k tomu pádný důvod. Dnes musí děti pouze "zvážovat následky" ;o). 65 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $77,267,296Tržby Celosvetovo $120,168,633Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,972,477 //počet predaných kusov 163,359Tržby za predaj DVD v USA $11,095,329 //počet predaných kusov 626,706║ občas padne aj na nejaký ten dobrý vtip ale ináč je ti citeľne na silu schématická komédia bez patričného rázu /40%/ ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Co si z toho filmu pamatuju: plno amerického patosu, zbytečné bláboly, pro mě už hodně nepříjemnou a nesympatickou Marisu Tomei, kterou jsem dříve zbožňovala a taky malého nazrzlého spratka, kterého bych srazila k zemi jednou ranou :D :D Co pro mě bylo ovšem maximálním překvapením byla Bailee Madison, která je pro mě rok od roku lepší a moje favoritka v tom 5 - Bette Midler, kterou můžu vidět v jakékoliv roli :D :D Jinak je to blbina, na kterou se zvládnete podívat při pečení sušenek :D ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno