Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Originální a příjemně odpočinková komedie podle mého gusta - hodně černohumorná, hodně krvavá a přitom pojatá s hodně velkou nadsázkou. Nicholas Hope je k sežrání a Kelly Paterniti jakbysmet. Dalo by se hovořit o jakés takés příbuznosti se sérií Saw, ale pouze rámcové; pojetí i vyznění Redd Inc. je hodně odlišné. Skvěle jsem se poklesle pobavil. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr tahle drsnější variace Exam. Horůrek je úplně funkční, ale je z něj cítit malý rozpočet a béčkovost, takže při pár scénách jsem nemohl nesmát (viz. nakládačka uřezanou nohou do Reddova xichtu). Scénář docela ujde, ale i zde se autoři nevyhýbají i přes možná až moc velkou snaživost a snad i lehkou překombinovanost čitelnosti. Pohodovka, ze které jsem si do trenek neprcnul. 65% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl už nějakej ten rok na externím hard disku. Nyní jsem na něj o5 narazil kouknul na lichotivé hodnocení(63%) a hurá do toho. Po dokoukání a před napsáním vlastního komentáře jsem si přečetl pár komentářů mých kolegů(což dělám zřídka kdy) a chtě nechtě se musím pozastavit nad komentářem kolegy EvilPhoEniX. Který píše. Cituji "Chytřejší než Vile,Krvavější než Would you rather." Konec citace. V tomhle případě s ním ale souhlasit nemůžu. Na kousky jakými jsou Would You Rather(2012) natož pak Vile(2011) se Redd Inc. alespoň za mě vůbec nechytá. Potěší aspoň cameo Toma Saviniho a to, že se podílel na čuchtání gore efektů. Ale ruku na srdce. Moc prostoru na to aby předvedl co umí nedostal. Za mě je tenhle film celkem zklamáním. Víc jak 2hvězdy prostě dát nemůžu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dopředu jsem nečetl obsah ani komentáře, tak jsem netušil, do čeho jdu. A vyklubal se z toho příjemný film na dnešní deštivý podvečer, kde se pro useklou hlavu či nohu nejde daleko. Ano, je tu podoba se SAW, akorát usvědčený brutální vrah s přezdívkou Lovec hlav je přesvědčený o své nevinnosti. Po skupině lidí, co ho dostala do léčebny (kde se na něm tamější šílenci vyřádili), chce, aby vypátrali skutečného vraha. Jenže šestice nedobrovolníků připoutaných k počítačům nechápe, že po nich chce jen práci, a tak ho nutí k tomu, aby jim...tu vydloubl oči (velmi věrohodné, skoro bych řekl, že nešlo o trik), tam vytrhl nehet (mimochodem jeden z méně podařených triků) či jim ryl výstrahu na čelo. Největší problém jsem měl s jednou z hlavních postav - Annabel Haleovou (v podání Kally Paternitiové), jelikož vypadala jako Dusilová a přesně tak byla krajně nesympatická. Zato Nicholas Hope - nu, radost pohledět! V jisté chvíli jsem pochopil, kdo je kdo, ale naštěstí už se blížil konec.Hm, konec, že by otevřená zadní vrátka? Během závěrečných titulků zní líbivá Dirty Pretty Lies od Nelli Scarlet. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Masový vrah unese partičku lidí, policistu, právníka, senzibilku a nekolik svědků, zavře je do jedné místnosti, poskytně jem veškeré podklady jeho případu, stanoví pravidla a nutí je, aby přezkoumali fakta a dokázali tak jeho nevinu. Mě to přišlo celkem originální, protože si na podobné téma nemohu vzpomenout. Krve bylo dost, herci sympatičtí a postavy napsané tak, že jim člověk po většinu času nic zlého nepřál. Palec nahoru do Austrálie. 75% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama