Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Figu 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy, víc bohužel ani hovno!!! Dvakrát jsem se opravdu nefalšovaně zasmál a to poprvé, když JC začal za skupinkou lidí svého zájezdu odpalovat výbušniny a podruhé, když se sám velký Van Damme dostal do křížku s tygříkem. Ale to je dost málo! Opravdu jsem měl zůstat jen u traileru, pač ten by ode mě měl silnější známku! Tohle byl od Roba Meltzera směšný zkažený vtip! Jenže dost smutný vtip! Smutný hlavně pro fanoušky JCVD, kteří asi stejně jako já, už nechcou Jean-Clauda v podobné pičovině nikdy vidět! 35% ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Ako uviedol aj Livingdead, keby nebolo brandy a pár scén bol by to jasný odpad. J.C.V. Damme by mal herectvo radšej zabaliť pokiaľ chce točiť takéto kraviny. Môžem povedať, že som zas zbytočne zabil 95 minút svojho času a preto ak sa rozhodujete pozerať tento film nechcem byť sprostý ale radšej sa naň vyserte. ()

Reklama

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

V poslední době se mi to stává velmi často,že se na nějaký film těším,protože mě navnadí trailer a navíc do filmu šoupnou nějakého mého oblíbence a světe div se výsledek je úplně někde jinde než mé očekávání. Přesně tímto problémem trpí i Welcome to the Jungle. Film získal mou pozornost díky JCVD,protože jsem očekával že mu bude patřit hlavní role a navíc ten souboj s tygrem byl geniální . K mému údivu JCVD ve filmu strávil minimum času a filmové scény bez jeho postavy postrádaly to nejdůležitější a to je v tomto případě VTIP a na výsledku je to sakra znát. S takovou se jedná o né moc vtipnou podprůměrnou komedii na kterou do hodiny zapomenete. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hroznou kravinu a té se mi dostalo. Naštěstí. Film je spíše lehkou parodií (než skutečnou komedií) a od té se to tak nějak čeká. JCVD tu má roli, kdy si sám ze sebe dělá srandu a jde mu to, zbytek obsazení je vesměs sympatický a celkově si Welcome to the Jungle na nic nehraje a drží si přibližně stejnou úroveň od začátku do konce. 6/10. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to celé hrozně přitažené za vlasy. Jasně, je to už skoro parodie, ale stejně je to chycené moc. Kdyby se lehce ubralo z tlaku na pilu, byla to moc fajnová komedie. U JCVD nemohu jinak než ve stoje zatleskat.... Moc těch komediálních rolí neměl, ale tady fakt baví na plné čáře. Jinak je to celkem průměr. Chování na ostrově je hloupým scénářem vytlačeno do extrému. A. Brody je sympaťák a hraje hezky. K tomu moc hezká M. Boone. Asi jo, proč ne, ale zbytečně tupé... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno