Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Abych se třikrát zasmál hlasitě u komedie se mě moc nestává.Je to volovina,ale film si na nic nehraje,přesně co jsem čekal,to jsem dostal.JCVD sám psal,že to bude pro něj funny a vzal to na sebe moc pěkně.Udělat vola ze sebe,proč ne.Okusování nehtů přichází v momentu,kdy Claude opustí scénu,což mě trochu štvalo,protože sranda nejvíc brala,když byly všichni pohromadě,občasné koule v kanceláři taky měli něco do sebe.Zamrzí závěrečný kick Van Damme,mohla být i parodie na roznožku.Kdo si pustil film,natož by věděl,že tam hraje JCVD má u mě uznání,protože jedna hvězda dělá šampiony:) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, jak tenhle film hodnotit. Mám radost, že JCVD si taky konečně střihnul trošku jinačí roli, než obvykle točí. S jinými herci a s jiným režisérem a to je fakt moc příjemná změna. A zase si nemyslím, že by tam byl tak málo, jak tady zdejší lidi tvrdí. Druhá věc ale je, že tenhle film je jedna velká kravina. Dobře, uznávám, že místy jsem se zasmál, ale celkově mně to přišlo víc jako kravina, než jako komedie. Pořád přemýšlím jestli dát dvě nebo tři hvězdičky. Megan Boone totiž byla dost sexy. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hroznou kravinu a té se mi dostalo. Naštěstí. Film je spíše lehkou parodií (než skutečnou komedií) a od té se to tak nějak čeká. JCVD tu má roli, kdy si sám ze sebe dělá srandu a jde mu to, zbytek obsazení je vesměs sympatický a celkově si Welcome to the Jungle na nic nehraje a drží si přibližně stejnou úroveň od začátku do konce. 6/10. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, keď akční hrdinovia hrávajú v komédiách, teda pokiaľ sa nejedná o nejaké cameo, alebo dôstojného zástupcu tohto žánru, pričom mi bolo jasné, že Vitajte v džungli nebude ani jeden z týchto prípadov, preto mi trvalo až vyše dva roky, kým som sa k tomuto filmu odhodlal a dopadlo to presne podľa mojich očakávaní. Natočené je to síce o niečo lepšie, než napríklad viaceré akčné videofilmy točené niekde v Rumunsku, vedľajšie postavy odvádzajú tiež o niečo lepšie výkony a aj tá zápletka aspoň na prvý pohľad nepôsobí úplne márne, keďže sa to aspoň odohráva niekde v divočine, ale inak je to strašná nuda. Samotný Jean-Claude Van Damme si mimo toho, že prijal úlohu v takomto filme u mňa hanbu určite neurobil, jeho postava je zaujímavá a hlavne vtipná, prakticky všetko, čo sa v tomto filme dá označiť za vtipné sa týka výhradne jeho a aj ten parodický štýl jeho postáv mi prišiel celkom vydarený. Ale v akcii mohol predsa len predviesť aj o niečo viac, než len ten jeden kop. No akonáhle zmizne z obrazu, čo je ale veľká časť filmu, film sa automaticky stáva nudou. Chválim síce aspoň fakt, že to nie je až tak trápne, ako som sa obával, film sa snaží držať tej znesiteľnej neurážajúcej úrovne, ale čo z toho, keď je to jednoducho úplná nuda, kde ma nezaujímalo absolútne nič. Takže na tomto filme za niečo skutočne stojí len samotný Jean-Claude Van Damme, inak ma tu nič nebavilo. Nabudúce si radšej pozriem aj jeho najhorší akčný film, než by som si mal zopakovať takúto nevtipnú nudu. 43% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Vítejte v džungli je neuvěřitelná hovadina. Ale tvůrci to v celku nemysleli vůbec zle a tak mi nezbývalo než to celé brát s určitou dávkou nadsázky a v rámci možností se pobavit. J.C.V.D. na kterého byl velmi horentně upozorňováno si tu střihnul pouze vedlejší roli s pár minutami na place. Dám pouze dvě hvězdy ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama