Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný post-apo-zombie filmek s Dolphíkem vedoucím tuto šílenost k parádní podívané. Jasný, příběh je prostej bez většího překvapení a s předvídatelným koncem a efekty jsou levný až to bolí. To ale ničemu nevadí. Začátek filmu je hodně povedenej a Dolph v něm válí. Poté je to klasický utíkání před zombies a chránění přeživších, i když se to trošku zkomplikuje. Objeví se zde i pomoc, kterou by v tomto filmu asi nikdo nečekal. Všechno je to namícháno tak, že to funguje a je to zábavný. Mě filmek pěkně utekl a bavil jsem se u něj takže dávám 80% :) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nám důchodci pomalu odhazují francouzské hole a vracejí se v čase zpět do dob kdy jejich naleštěné svaly házely od slunce prasátka na zem... Už měl svůj comeback Arnie, Sly tak teď přišel na řadu i Dolphík. Já s ním filmy nevyhledávám, tohle se mi dostalo do ruky jako zombie film, což si občas odpočinkově dám. Když tak pátrám v hlavě co jsem s ním naposled viděl, asi to byl Univesal Soldier a to už je sakra dávno. Od toho roku 1992 jsem a ni já ani Dolph nijak neomládl. Z drtičky je teď namakanej stařík, kterej se nestydí při četní mapy vyndat neprůstřelný vesty brejle aby dobře viděl na pozice hlídek kolem zamořeného města.... Zápletka je trapná a byla tu už stokrát. Tatík (samosebou prachatej) jedné holčiny která zůstala v uzavřené zóně si zavolá bejvalého žoldáka s požadavkem dostat dceru odtamtud ven. Samo sebou město je v karanténě a každej kdo vyleze za dráty je rosekanej hlídající armádou. Dolphovi se ale věří. A tak je vysazen s malým teamem do jakéhosi thajského města, kde vir dělá z lidí zombie. Dávno je pryč doba, kdy zombies ve filmech se jen pomalu potáceli a uteklo by jim i po kolenou lezoucí batole.... Zombies dnešních filmů jsou neskutečně hbití a tak v prvních minutách můžeme sledovat doslova honičky v ulicích... Samozřejmě nečekajte War Z, to je o x levelů jinde. Klasické béčko. Nejvíce mně bavily ty hadry co měl na sobě Dolphův rescue team. Horst Fuchs s Pepi Röslerem zřejmě překecali tvůrce, že WS kráječ platinum je jako obrana před zombíky nejlepší a tak měli hosi na chráničích a vestách našité cosi, co fakt připomínalo struhadla na sejra... Jak to shrnout? Spousta keců, místy divné až nepochopitelné chování hrdinů, spíše podprůměrná akce a debilní závěr. Jediné co mne fakt překvapilo (ještě stále nevím zda mile či nemile) byla přítomnost Ártůdýtů včetně jejich psí verze... Dva doutníky, ale víceméně jen z úcty ke stáří. Kdo tomuhle dal 4 * měl by být eliminován jako nakažený s napadeným mozkem. * * ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Max je bývalým vojakom, ktorého v čase rozšírenej infekcie, jeden z boháčov požiada, aby priniesol späť domov jeho stratenú dcéru. Tá sa nachádza v jednom z opustených miest plných krvilačných zombie. Počas misie stráca takmer všetkých zo záchranárskej skupiny. Ostáva teda sám napospas všetkým nástrahám. Alebo nie?? V jednom z komentárov sa píše, že kvalita filmu od nástupu robotov išla prudko nahor. By ma zaujímalo čo je to prudko. Tak sa na to pozrieme tým mojim "lepším" okom. Tento zombie horor je amatérske dielo s obsadením hercov, ktorí buď nemajú veľkú budúcnosť, alebo sú rovnako ako Lundgren, dávno za zenitom. Najviac si dali záležať na maskách. Inak je vidieť, že výdavky na tento film sa uberali úplne iným smerom. Napätia či lakačky by ste hľadali márne. Film skromných parametrov - 40%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zombie (i když to nejsou zombie), Lundgren a roboti. Ano, je to přesně tak prostoduchá zábavná blbost, jak to podle první věty vypadá. Spíše akční než horrorové, ty zombie (i když to nejsou zombie) nejsou nijak zvlášt efektní, všechno se to, jak taky jinak, točí kolem Lundgrena (a neříkejte, že se přesně kvůli tomu na to nebudete dívat), mladá kočena zdatně sekunduje, ostatní jen sekundují a když dojde na roboty, i se zasmějete. Ne že by to bylo nějak zvlášť dobré, ono to hlavně není špatné. Prostě klasická raně devadesátková akční jízda s již trošku obstarožním akčním hrdinou a zombíky (i když to nejsou zombie) místo arabských, jihoamerických či gangsta padouchů. 2,5* ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vás to hodí do příběhu tak rychle, že ani nezaznamenáte co se stalo a už je první tým roztrhanej na kusy... Díky tomu si všimnete, že Lundgren se pohybuje a chová trochu jako T-101 napadená terminátorským virem... A všechny herecké výkony jsou ... no nic moc, a tak se stává z Lundgrenta ten nejlepší herec na plátně, to se musí nechat. No a pak ta hudba, ta hudba, to už se téměř nedalo vydržet, málo kdy byla padnoucí hudba ke scéně, a když byla tak to bylo klišé co je vidět(slyšet) všude. Kdyby to skončilo u tohoto dal bych 2*, ale pak tam přišli roboti !! Chápete to, plně vyspělé stroje v tuto dobu, kdyby byly nepřátelští ještě by se to dalo, ale škoda nebyly,film má i své světlé stránky, těch je bohužel málo... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)
  • Názov filmu sa objaví až v 15. minúte. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno