Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi milý a vtipný příběh o tom, že pokud vidíme víc a dál než ostatní, neznamená to, že jsme blázni. Krásná ukázka toho, že lidé se vyvíjejí tak nějak pořád stejně, jen se mění výrazové prostředky a možnosti jak to dát světu najevo. V celém filmu nechybí romantika, humor, trochu mistična a poučení. Velmi zdařilý snímek pro celou rodinu. Za mne 4 hvězdičky. ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Španieli ma týmto veľmi milo prekvapili. Podarilo sa im v pomerne krátkom čase ponúknuť veľa zábavy, až sa mi zdalo že už pozerám pekne dlho, ale v dobrom zmysle. Takto dobre a príjemne som sa pri "teenkom" nebavil dávno. Všetky postavy mi boli až divne sympatické, ako by som ich už dávno poznal. Zopár naozaj vydarených vtipov (Michael Jackson zomrel? Hm, ako malý som chcel stráviť na jeho ranči jednu noc.) výborne oživilo solídny príbeh, plný dobrých nápadov. Záver trošku prestrelený, ale veď na to sme zvyknutí z amerických filmov už dávno. 80% ako nič. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Student, co zemřel když byl na mol a to mu zůstalo i do světa duchů, těhotná studentka a další, kteří uvízli ve světě živých. A může jim pomoci pouze lehce labilní učitel Modesto. Tohle je duchařská komedie jak má být, takového moderního střihu :-) Přitom dojem z filmu vylepšuje několik španělských hudebních pecek. Je to prostě vtipný! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Salvy smíchu se nekonaly, hlášky jsem nezaznamenal a gagů bylo pomálu, ale ani si nemyslím, že nějaká ztřeštěná komedie byla záměrem. Tenhle film totiž na začátku naladí úsměv a ten pak až do konce nezmizí a to se cení. Vedle pohodové režie k celkově dobrému pocitu přispěli i parádně vybraní herci, z nichž jsem sice ani jednoho neznal, ale o to víc potěšili. Pro mě víc než příjemné překvapení. 80% ()

opox 

všechny recenze uživatele

Se španělskými hororovými filmy již mám zkušenosti a to velmi dobré. I zde se jedná o duchařinu, ale úplně z jiného soudku a to komediálního. Nic moc jsem od toho nečekal a nakonec z toho byla hodně příjemná oddechovka pro dlouhé odpoledne. Za mě by to bylo tak za 3,5*. Jelikož ale takové hodnocení zde v nabídce není, zaokrouhluji po krátkém rozmýšlení přece jen nahoru. Představil jsem si totiž v hlavě jen tak zběžně, jakou slátaninu by z toho byli schopní udělat Amíci se svým nadáním natáčet absolutně nesnesitelné teenagerské komedie jak na běžícím páse... Což tedy rozhodně není případ tohoto filmu z dílny španělských filmařů. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama