Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost na kterou se dá dívat bez újmy na zdraví,což mě vzhledem k žánru a popisu filmu mile překvapilo. Některé scény jsou sice trochu zbytečně dlouhé a okolo poloviny film lehce ztrácí šťávu, ale na konci už to je zase ok. Nečekejte nic extra, ale rozhodně není třeba se tomuhle snímku vyhýbat. Naopak bych řekla, že to je taková ideální příležitost vypnout a trochu se zasmát, trochu zafilozofovat nad radostmi a strastmi života. ----"Něco vám řeknu. Jste připravení? Sex je mnohem lepší, dokud ho nemáte. Protože dokud ho nemáte, znamená to všechno.Víte, co tím myslím? Je to něco, o čem sníte. Jako by se celej váš svět točil jenom kolem...No, víte přece o čem mluvím. Ale potom...Potom to je jenom...Jenom sex..."---- Slabší 3 hvězdičky. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Britt Robertson je na tuto roli škoda. Ona umí zahrát mnohem barevnější a pestřejší charaktery, než školačku toužící po prvním opravdovém vztahu. V každém případě jde o nenápaditý chatrný příběh, který se v polovině tak zasekne, že už by jim každej rozumnej divák snad i šel pomoct. Rozhodně mi to nepřišlo nějak roztomile neohrabané, ty dialogy byly strašné. I ty reakce, zcela nelogické, a to i na teenagery. Bída a utrpení. 55% ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ty jejich dialogy jsou prostě boží, takové to mluvení/nemluvení, co teď jenom říct, co udělat, teď to bylo trapné, ach jo.... :D Chemie taky fungovala skvěle, až jsem z toho sama chvílemi byla nervózní za ně.. film se mi moc líbí, celkově na mě působí mile a nevinně (do určité chvíle), pak ale zabrousí do trošku větší intimity. Holt náhodně vybrané filmy jsou ty nejlepší, tenhle není výjimkou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická pohodovka. A čo je hlavné, na americkú produkciu je tu minimum pátosu a klišé rečičiek. Skôr naopak, dialógy ústrednej dvojice sa veľmi dobre počúvali, pričom väčšinou aj mali niečo do seba. Možno by som troška zatlačil na komediálnu zložku filmu (keď už to má takú nálepku) a pridal nejaké vtipné hlášky v spojitosti napr. s tým prvým nešťastným sexom. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama