Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Reesam 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle třeba fakt líbilo. Ani nevím proč přesně, ale je to ten typ filmu, kdy na něj myslím ještě dalších 12 hodin po shlédnutí. A to mám ráda, teda pokud to není vyloženě z toho důvodu, že by byl film vážně mizerný. The First Time je zkrátka taková romantika plná zajímavých pohledů na věc, plná pěkných herců, a obsahujíc jemnou atmosféru s parádní hudbou. Nic moc sentimentálního, ale i přesto by vás to mohlo dostat. ()

Sheffield 

všechny recenze uživatele

Tato romantická dramedie jede přesně ve vyjetých kolejích svého žánru, akorát dělá všechno o třídu hůř (v případě dialogů o dvě). Po půlhodině nesmělé oťukávačky přijde půlhodina zasraný červený knihovny, aby se to v poslední třetině začalo komplikovat a následně zase spravovat. Herecké výkony, diplomaticky řečeno, tristní. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale áno, celkom sympatický film, ktorý to zvláda aj bez ksichtoknižky (čítaj: fejsbuk). Čakal som trápny romantický film s trápnym hereckým (moderne twajlajtovským) obsadením a dostal som celkom obyčajnú romantickú komédiu/drámu, ktorá hlavne stojí na dialógoch skoro celý film! Pokial vás zaujmú hlavné postavy, tak máte vyhrané a pokiaľ vás zaujme totálne obyčajný a reálny vzťah s totálne normálnymi dialógmi, tak máte tiež vyhrané. Film pri ktorom sa nedá prehrať :-) 80% - 4* ()

studo 

všechny recenze uživatele

vau. tak ja budem asi skôr v menšine, ale mne to prišlo ako celkom pohodový filmík nad ktorým sa dá stráviť čas, keď sa ráno zobudíte o 3:30 a nemôžete zaspať. Pár krát som sa schuti zasmial, hlavní hrdinovia mi vôbec neprišli nejaký apatický, čím som dosť prekvapený, pretože tento tip típkov čo sú akože dobrí k sestričkám nepijú a majú intelektuálne keci väčšinou neznášam a samozrejme Britt hrá svoj štandart(aj keď nie je bohvie aký veľký, aspoň vie na čo má.) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama