Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

peiton 

všechny recenze uživatele

Niekto si povie.Ved o nič tu nejde,no pre iného,tu ide predsa o všetko!Taká tá oddychová pohodová a milá vecička pre chvíle romantiky.Snímok,ktorý u mňa udrží pozornosť po celú dobu obdrží hodnotenie 5 a viac hviezd.Jednoducho dokonalá vec.Romantická duša to pochopí a ocení.Je to snímok,ktorý rozhodne chcem vidieť ešte raz.Ukladám do pomyselného ,,depozitu" a odporúčam! ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Představte si film pro dorost, kde se nechlastá, neroztírají se tělesné tekutiny po stěnách a více méně ani neklátí vyvinuté spolužačky. No tak teď máte přibližnou představu o The First Time. Problém pouze nastává v tom, že zdejší hezounek je strašná cíťa a jeho vyvolená obrovská naivka a kolem celého aktu toho víc nakecají, než vykonají. Jinak je ale film natočen s citem pro přechody z legračních do emotivnějších fází a v době seznamování přes kompjůtry, kde bez patřičných lajků si ani neškrtnete jde o poměrně dobře vyváženou romantickou komedii. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Britt Robertson je na tuto roli škoda. Ona umí zahrát mnohem barevnější a pestřejší charaktery, než školačku toužící po prvním opravdovém vztahu. V každém případě jde o nenápaditý chatrný příběh, který se v polovině tak zasekne, že už by jim každej rozumnej divák snad i šel pomoct. Rozhodně mi to nepřišlo nějak roztomile neohrabané, ty dialogy byly strašné. I ty reakce, zcela nelogické, a to i na teenagery. Bída a utrpení. 55% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má byť sexuálnou komédiou pre tínedžerov, ale míňa cieľ tým, že zlyháva vo svojich postavách.Film potrebuje len viac vtipnejších vtipov. Zasmial som sa na dvoch scénach, čo je málo. Dialógy jednoducho nie sú dostatočne ostré, hoci režisér Kasdan má niekoľko presvedčivých nekonvenčných komédií. Scéna, kde Jane cúva od Davea, je takmer dokonalá. Ten malý pohyb hovorí tak veľa bez toho, aby povedal jediné slovo. Škoda, že že celý film nebol takto natočený. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická vec pre teenagerov, ale i tých ktorí majú stále mladé srdce. Naozaj jednoduchý príbeh, ale veľmi milý. Herci boli veľmi dobre vybraní a Britt Robertson fakt vyzerá ako dievča v puberte. Kto v tom vidí umelosť, prehrávanie, nudu a nezlúčiteľnosť s realitou, je asi na najlepšej ceste do dôchodku alebo rovno do hrobu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama