Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Ten chalan mi dakoho pripomenul keď rozlial u kamarátky víno na koberec :D Úsmevný príbeh dvoch mladých ľudí čo sa len tak pretĺkajú životom. prvá polovica filmu sa mi veľmi páčila, druhá už začala pokrivkávať. Jo a je pravda, že je to Veľké klišé a pri veľa dialógoch som preguľoval očami, lenže i tak to bolo milé, oddychové a romantické. Síce dosť rýchla láska na prvý pohľad ale aspoň jeho chápem. Sympatická, milá, inteligentná žena ho pozve na pohár červeného vína. Odolal by som ? Určite nie ! P.S ak sa vám to predsa len nepáčilo, môžete si pozrieť dačo takéto ... Chlastám, táram, prdím alebo potom tu máme Kradnem, kurvím sa, fetujem alebo Imagirnárny prieteľ alebo chuťovka na záver Egocentrik ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Oooooh to bylo tak roztomilý... :) Moc hezký film. Ze začátku sice pomalejší tempo, ale pak se to nakopne a už to jede. Všechny scény, co jsou v jiných filmech nudné nebo trapné, jsou tady záživné a vtipné. Hrozně sympatičtí herci (a to i ve vedlejších rolích) a moc hezky vytvořená atmosféra příjemnou hudbou. Fakt krásný film :) 5* ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod puštění: vtipný trailer, těšil jsem se na žánr, v rámci žánru jsem už dlouho neviděl nic koukatelnýho. # Zjištění: překvapilo mě, že to není vůbec nechutné, že to nemá zrovna velký spád a že to bylo něco jiného, než jsem čekal. Od začátku skvělá konverzačka, říznutá teenagerovskou komedií; prostě hodně odlehčené drama, taková „kromedie mimochodem“, ve které ale chybí záporák. Navíc skvělá Britt Robertson (Life Unexpected). Bavilo mě to bavilo, ale zároveň jsem viděl strašně kýčů, ohraných scén a uvědomoval si, že mě to nemá proč brát. Neskutečně smíšené pocity. Pak přišlo ono „filmové mrazení“ a najednou mi snímek připadal neskutečně-skutečný; nepodobal se ničemu před tím, nebyl tlak na líbivost, happyend, takový pocit jsem už dlouho (u teen. komedie asi nikdy) nezažil. Podle mě se najdou dvě skupiny diváků – jedna bude nadšená, druhá film označí za kýč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 7 | humor 3 | akce 1 | napětí (4) | pustil bych si znovu 7 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko obaja hovorili, že neznášajú klišé, až napokon jedno vytvorili - a nie hocijaké, ale od samého začiatku až do úplneho konca! A to som sa tešil, že nejaká nová romantická komédia s dramatickými prvkami má také vyššie hodnotenia, a teraz fakt nechápem čo na tomto všetci videli. Až mi zostalo zle z toho - úplne obyčajný príbeh o chalanovi, čo sa považuje za romantika, a dievčati, ktoré nevie čo vlastne chce... A keď už sa zdalo, že klišé ustupuje, prišlo ešte väčšie. No a tie dialógy medzi nimi, ale vlastne v celom filme - úplne nevýrazné, svojim spôsobom až absurdné. OK, hľadať v Láske logiku je asi zbytočné, ale aj tak - úplne podriemerný film, až egocentricky zameraný len na nich dvoch. Jediné, čo ma bavilo bola Britt Robertson, ale to je príliš málo na to, aby to tento film dokázalo zachrániť, takže pol hviezdičky - dokonca by som povedal, že hraničiace s odpadom. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama