Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry je tento film realistický, přece jenom v každé rodině to funguje trochu jinak. Nicméně co se přirozenosti týče, tak nemá v tomto roce prozatím žádnou konkurenci. Podle mě je to velmi chytlavý film, já jsem se rozhodně nenudil, naopak mě donutil, abych popřemítal i o svém životě. Na maximum to není, ta závěrečná čtvrtina filmu mi přišla příliš ´´pro diváky´´, ale své kvality tento film rozhodně má. 75% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Stuck in love se na první pohled tváří jako průměrná romantika s takovou tou cynickou atmosférou, kde nikdo nikoho nechápe, a každý má nějaký mindrák z minulosti. Jenže pak vám dojde, že tihle docela fajn lidi svůj život ještě nevzdali, že se jen na chvíli zasekli, a že jsou zapšklí z nějakého důvodu. A možná jim otevře oči láska... a možná ne. Každopádně, film jsem zhlédla ani nevím jak, a neberu to jako ztrátu času. Slabší 4* ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Český neoficiální název dle Tonyho: Mrchy a spisovatelé". Roztomilejší mrchu, než Lily Collins jsem neviděl od Snídaně s Novou, pardon u Tiffanyho. A vůbec koncentrace mrch v tomhle filmu je na velmi vysoké úrovni, myslím, že to bude novodobá Bible feministek, protože jaké bitch tam předvádí Jennifer Connelly a Liana Liberato, to se jentak nevidí. Greg Kinnear hraje svého tradičně utrápeného čtyřicátníka. Špičkově mi to sedlo. 9/10 ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Hezký, tak hezký, až to bylo skoro nereálný. Ale jestli má nějak vypadat kvalitní doják, tak si ho představuju nějak takhle. Každej člen rodiny byl úplně odlišnej, každej svůj život řešil po svým a každej z nich docílil výsledků. Ať už to byli rozvedení rodiče, dcera, která se bála zamilovat, nebo pro změnu syn, kterej se bál vyznat svý city. Ani to obsazení nemohlo bejt snad lepší, každej tu svoji povahu zahrál naprosto bravurně. Jsem rád za tyhle filmy, protože nabídnou přesně to, co divák tohodle žánru vidět chce. Je škoda, že se takovýhle filmy nedostanou víc do povědomí skrz kina nebo televize. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Silnejších 60%. Fajn indie odľahčená dráma so skvelým castingom (Lily Collins vyzerá úplne, akoby bola skutočne dcéra Jennifer Connelly!) klasickým gitarovým indie soundtrackom a bohužiaľ priemerným scenárom, ktorý neobsahuje žiaden skutočne zapamätania hodný moment. Inak fajn oddychovka s pohodovou atmosférou americkej upper middle class. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama