Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dům u moře, záběry na dlouhé pláže a vlny, jemná kytara. Mohlo by se zdát, že se bude jednat o další romantický kýč, ale není to tak. Stuck in Love je překvapivě chytrá, osobitá a věrohodná sonda do vztahových problémů několika různých generací, každá řešící své specifické trable a radosti, prohry i výhry. Citlivě natočený film se skvěle zvolenými herci, který má ideální stopáž, minimum hluchých scén a celý je v takovém zdravě přirozeném duchu, přesně jako Greg Kinnear hrající hlavní roli. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné. Dokonce až do té míry, že jsem v tomto snímku přijal na milost Jennifer Connelly, kterou nemusím a uvažoval jsem o pěti hvězdičkách. K plnému počtu sice něco málo chybělo, ovšem rozhodně se jedná o velice milý film, citlivě zpracovaný, přičemž důraz je kladen na hlavní, ač sice málo známé, herce, kteří se dočkali dobrého vedení Joshe Boonea a dokázali podat i dobrý herecký výkon, mimo charisma. PS : Logan Lerman vypadá pořád na 15 :D...80% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Crazy, Stupid, Love na malinko indie způsob. Hlavně ale neskutečně feel-good film s nehorázně sympatickým obsazením, u něhož budete mít po většinu stopáže úsměv od ucha k uchu a ještě se k tomu občas stačíte dojmout. Ano, pár scén bylo až zbytečně emocionálně vyhrocených a moc puberťáků asi tolik rádoby intelektuálně se svými blízkými nemluví. I přes to vás však snímek svou upřímností a pohodovou atmosférou naprosto semele. A Lily Collins chci domů. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa naozaj dosť tešil, a po tom ako som videl tie vysoké hodnotenia, moje očakávania vzrástli o to viac. No napokon som tak trochu sklamaný. Základ to malo vynikajúci, a k tomu ešte aj to spisovateľské prostredie, ktoré ma vždy dokáže očariť. Avšak v tomto prípade sa potenciál určite nenaplnil, a nejako to kolísalo počas celej doby. Páčila sa mi však na tom tá otvorená realita príbehu, kde bola Láska vykreslená nielen ako krásna a úprimná emócia, ale zároveň aj ako trpká a trýznivá. Len škoda, že to čo bolo tak skvelo rozbehnuté nejako začalo upadať, a ten koniec môjmu celkovému dojmu tiež akosi nepomohol. Cez príbehy s knihami sa dá vykresliť tak dokonalá metafora a symbolika - a práve to mi v tom celom dosť chýbalo - a veľmi. P.S. komédia to nie je ani náhodou (neviem na čom by sa tam vlastne dalo zasmiať, jedine tak na tej irónii osudu celej Lásky). ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený snímek plný osobních i rodinných dramat zajímavě prolnutých v jednom příběhu. Co role, to skvěle zvládnuté herectví, tak přesvědčivě a citlivě podané až to bere dech. Především nezvykle chladná Lily Collins a velká naděje dramatických filmů Logan Lerman excelují v plné parádě. Vyloženě neHollywoodská produkce jen podtrhuje naléhavý tón celého příběhu, i když se zřejmě moc neliší každodenních dramat každého z nás. Příjemné překvapení! ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama